H Rolls-Royce Phantom Oribe παραδίδει μαθήματα πολυτέλειας

H Rolls-Royce Phantom Oribe παραδίδει μαθήματα πολυτέλειας

Η Rolls-Royce κατασκευάζει αποκλειστικά για έναν πιστό της πελάτη την Phantom Oribe.

210428124407_Rolls-Royce-Phantom-Oribe-1

Θέλοντας να τονίσει ακόμα περισσότερο τον τίτλο του πολυτελέστερου μοντέλου της παγκόσμιας αυτοκίνησης, η Rolls-Royce σε συνεργασία με τον οίκο μόδας Hermès κατασκευάζει την Phantom Oribe, η οποία εμπνέεται από την αρχαία ιαπωνική τέχνη των κεραμικών.


Η συγκεκριμένη έκδοση δημιουργήθηκε για τον Ιάπωνα συλλέκτη έργων τέχνης Yusaku Maezawa και διαθέτει αρκετά μοναδικά στοιχεία. Το πρώτο από αυτά είναι ο εξωτερικός χρωματισμός με πράσινες και κρεμ πινελιές που αποτελεί και ένα από τα σημεία-κατατεθέν της κεραμικής τεχνοτροπίας Oribe. Μάλιστα στα ίδια χρώματα είναι βαμμένο και το ιδιωτικό αεροσκάφος του κου Maezawa.

Η ίδια απόχρωση κυριαρχεί και στο εσωτερικό, όπου συνδυάζεται με δερμάτινες επενδύσεις που φέρουν την σφραγίδα της Hermès, οι οποίες ντύνουν τα καθίσματα-πολυθρόνες, τα προσκέφαλα, το τιμόνι, τον επιλογέα ταχυτήτων, καθώς και επιφάνειες από ξύλο βελανιδιάς Royal Walnut. Πέραν των γνωστών «αξεσουάρ» που προσφέρει στον ιδιοκτήτη της η Phantom, όπως τα πατάκια από μαλλί lambswool και την σαμπανιέρα, υπάρχει και μία μοναδική εικαστική παρέμβαση στην κεντρική κονσόλα που βασίζεται σε σχέδιο του Γάλλου καλλιτέχνη και εικονογράφου Pierre Peron, ο οποίος δημιούργησε τα περισσότερα από τα εμβληματικά κασκόλ της Hermès.
Κλείσιμο

O διευθύνων σύμβουλος της Rolls-Royce, Torsten Müller-Ötvös ανέφερε σχετικά με την συγκεκριμένη έκδοση: «Η Rolls-Royce αποδεικνύει και πάλι για το τι μπορεί να δημιουργήσει, στην συγκεκριμένη περίπτωση σε συνεργασία με έναν από τους μεγαλύτερους οίκους μόδας του κόσμου».

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης