Πώς θα αποψύξετε σωστά το σολομό

Πώς θα αποψύξετε σωστά το σολομό

Αν δεν τον αγοράσετε φρέσκο, ποιος είναι ο σωστός τρόπος για να τον αποψύξετε;

Πώς θα αποψύξετε σωστά το σολομό
Εάν υπήρχε ένα ψάρι που θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως «υπερ-τροφή», θα λέγαμε πως αυτό είναι ο σολομός και αυτό γιατί αποτελεί μια εξαιρετική πηγή υψηλής ποιότητας πρωτεΐνης. 

Για πόσες μέρες διατηρείται ο σολομός στο ψυγείο;

Υπάρχουν αρκετές επιλογές απόψυξης του θρεπτικού σολομού οι οποίες εξαρτώνται από το πόσο χρόνο έχετε στη διάθεσή σας. Το πιο βασικό είναι να είστε πολύ προσεκτικοί στη διατήρησή του. Φροντίστε λοιπόν να παραμείνει σε θερμοκρασία μέχρι 4°C, για να αποφύγετε την ανάπτυξη παθογόνων μικροοργανισμών. Η λύση του να τον αφήσετε να ξεπαγώσει σε θερμοκρασία δωματίου αποκλείεται, όπως η εναλλακτική του φούρνου μικροκυμάτων που επίσης μπορεί να αλλοιώσει και την υφή του. Ας δούμε ποιες είναι οι εναλλακτικές μας.

Διαβάστε περισσότερα στο Olivemagazine.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
δειτε ολες τις ειδησεις

Best of Network

Δείτε Επίσης