Οργανώστε έξυπνα το χώρο του γραφείου σας στο σπίτι

Οργανώστε έξυπνα το χώρο του γραφείου σας στο σπίτι

...για να μη θυμίζει ο χώρος σας με βομβαρδισμένη περιοχή - Τέσσερις έξυπνες ιδέες οργάνωσης 

Οργανώστε έξυπνα το χώρο του γραφείου σας στο σπίτι
Στα περισσότερα σπίτια ο χώρος του γραφείου θυμίζει βομβαρδισμένη περιοχή, μια απαγορευμένη «ζώνη», για τα μάτια των καλεσμένων… κι ένας χώρος πανικού αν έρθει κάποιος ξαφνικά. Πόσες φορές έχετε πιάσει τον εαυτό σας να καταχωνιάζει το χαμό σε συρτάρια και κουτιά, χωρίς φυσικά να σας δίνει πραγματική λύση. Με μερικές όμως έξυπνες και πρακτικές ιδέες, μπορείτε να αντιμετωπίσετε το πρόβλημα οργανώνοντας καλύτερα το συγκεκριμένο χώρο. 

1.
Αντιμετωπίστε το βασικότερο «εχθρό»: τα σκόρπια χαρτιά και τους φακέλους. Τοποθετήστε ένα μικρό κάδο ανακύκλωσης για να πετάτε αμέσως ότι δε χρειάζεστε… ή ακόμα καλύτερα απαλλαγείτε μία και καλή από τα άχρηστα χαρτιά μετατρέποντας τους  λογαριασμούς σας σε ηλεκτρονικούς. Με το e-bill θα έχετε και ασφαλή πρόσβαση στους λογαριασμούς σας με εύκολη και άμεση ενημέρωση, από όπου κι αν είστε, και θα συμβάλλετε ενεργά στην άσκοπη κατανάλωση χαρτιού και τη βιωσιμότητα του περιβάλλοντος. 


Κλείσιμο

2. Τοποθετήστε μερικά κουτιά και ράφια για να έχετε πάντα οργανωμένα όλα εκείνα τα μικροπράγματα που χρειάζεστε όταν εργάζεστε στο γραφείο σας. 

3. Ένας πίνακας φελλού με μερικές χρωματιστές πινέζες, εκτός ότι ομορφαίνει το χώρο είναι ένας ακόμα απλός και πρακτικός τρόπος να κρατάτε το γραφείο σας τακτοποιημένο, καρφιτσώνοντας τις σημαντικότερες εργασίες. 



4. Τακτοποιώντας σε φακέλους το desktop του υπολογιστή σας, και ρυθμίζοντας τη φωτεινότητα  θα ανακουφίσετε τα μάτια σας, και παράλληλα θα εξοικονομήσετε ενέργεια! Άλλωστε, αν και μικρή αυτή η επιφάνεια, εσείς την κοιτάζετε πολλές ώρες της ημέρας. 

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης