Ελέγξτε την θέρμανση στο σπίτι σας. Όπου κι αν βρίσκεστε.

Ελέγξτε την θέρμανση στο σπίτι σας. Όπου κι αν βρίσκεστε.

Δείτε τον σαν ένα φίλο: έξυπνο και αξιόπιστο! Ο νέος θερμοστάτης χώρου Bosch Control CT100 με σύνδεση στο διαδίκτυο διευκολύνει τη ζωή σας ενεργώντας για εσάς!

Ελέγξτε την θέρμανση στο σπίτι σας. Όπου κι αν βρίσκεστε.
Εάν είστε πεπεισμένοι ότι η τεχνολογία έχει όρια ή ότι η κομψότητα δύσκολα ενσωματώνεται σε ένα έξυπνο προϊόν, ανακαλύψτε ότι ο θερμοστάτης χώρου Bosch control CT100
 περιλαμβάνει και τις τρεις πτυχές: νοημοσύνη, άνεση και κομψότητα.

Ο θερμοστάτης χώρου CT100 είναι ένα από τα νεότερα μοντέλα στην κατηγορία θερμοστάτη υψηλών προδιαγραφών. Ο μοναδικός, μοντέρνος σχεδιασμός, βραβευμένος στα
IF Design Awards
Κλείσιμο
, με πρόσοψη από μαύρο γυαλί και μέταλλο καθώς και μοντέρνα σε σχεδιασμό οθόνη αφής, είναι η καλύτερη επιλογή τόσο για έναν νέο όσο και για έναν υφιστάμενο λέβητα συμπύκνωσης Bosch


Χάρη στην καινοτόμο και ευέλικτη τεχνολογία, ο θερμοστάτης δωματίου Bosch Control CT100 είναι μια συσκευή που μπορεί να ελέγχει την θέρμανση στο σπίτι σας εξ’ αποστάσεως, μέσω του smartphone ή του tablet. 

Ανακαλύψτε μερικές από τις λειτουργίες του Bosch Control CT100!

• «Διαβάζει» το προφίλ χρήσης και μαθαίνει την ιδανική θερμοκρασία που συνήθως προτιμάτε.
• Γνωρίζει εάν βρίσκεστε στο σπίτι ή μακριά με βάση τη θέση του smartphone σας, κάνοντας τις απαραίτητες ρυθμίσεις για να αυξήσει ή να μειώσει τη θερμοκρασία στο σπίτι σας.
• Αναγνωρίζει τις καιρικές συνθήκες και ρυθμίζει τη θερμοκρασία του σπιτιού ανακτώντας πληροφορίες σε πραγματικό χρόνο από το διαδίκτυο και αξιοποιώντας αυτές για να επιτύχει τη βέλτιστη θερμοκρασία με χαμηλή κατανάλωση ενέργειας.
• Ξέρει κάθε στιγμή ακριβώς πόση ενέργεια καταναλώνετε και αποθηκεύει όλα τα δεδομένα στο δικό του σύστημα στο μενού "Ιστορικό κατανάλωσης".


Δεν γίνεται πιο εύκολο από αυτό!



Ένα smartphone ή tablet, ή δωρεάν εφαρμογή Bosch Control για iOs ή Android και μια πηγή internet είναι όλα όσα χρειάζεστε για να ελέγξετε τον λέβητα από όπου και αν βρίσκεστε, με τον θερμοστάτη δωματίου Bosch Control CT100.


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης