Η συμβολή του Mediterranean College στην ανάπτυξη επαγγελματικών δεξιοτήτων της Νέας Εποχής!

Η συμβολή του Mediterranean College στην ανάπτυξη επαγγελματικών δεξιοτήτων της Νέας Εποχής!

Το Mediterranean Centre for Executive Education -τμήμα του Mediterranean Professional Studies (MPS)- από το 2002, προσφέρει σε Αθήνα & Θεσσαλονίκη σύγχρονα, πιστοποιημένα προγράμματα επαγγελματικής εξειδίκευσης μεταπτυχιακού επιπέδου (Executive Diplomas), σε περιζήτητες ειδικότητες της αγοράς εργασίας, στους κλάδους Business, Shipping, Tourism & Health:

anaptyxixx44


Τα προγράμματα φέρουν ισχυρή πιστοποίηση από τον Πανεπιστημιακό Φορέα European International University (πιστοποίηση ASIC, UK). Το EIU έχει έδρα το Παρίσι και έχει διακριθεί ως ένα από τα TOP-100 Business Schools παγκοσμίως, σύμφωνα με το CEO World Magazine.

Τα Προγράμματα έχουν διάρκεια ενός έτους, είναι ελληνόφωνα και έχουν σχεδιαστεί σε συνεργασία με ηγέτιδες εταιρίες κάθε κλάδου, για να παρέχουν επίκαιρες γνώσεις και επαγγελματικές δεξιότητες στους συμμετέχοντες. Επίσης, συνδυάζουν τη δια ζώσης διδασκαλία με την εξ’ αποστάσεως μελέτη, με την καθοδήγηση από έμπειρους καθηγητές, και προσφέρουν ευέλικτη φοίτηση.

Τα προγράμματα απευθύνονται σε πτυχιούχους κάθε κατεύθυνσης, εργαζόμενους με επαγγελματική εμπειρία και χωρίς 1ο πτυχίο, καθώς και σε τελειόφοιτους και απόφοιτους από άλλους Πανεπιστημιακούς -και μη- Φορείς. Στόχος των προγραμμάτων είναι η εξειδίκευση σε κλάδο ενδιαφέροντος, η απόκτηση εμπειρικών γνώσεων πάνω σε αυτόν, η δικτύωση, καθώς και η προσωπική ανέλιξη και ανάπτυξη. Τα προγράμματα εξειδίκευσης αποτελούν ‘γέφυρα’ συνέχισης σε ΜΒΑ (Master of Business Administration), για υποψηφίους που δε διαθέτουν τα τυπικά προσόντα εισαγωγής).

Επικοινώνησε σήμερα, για περισσότερες πληροφορίες στα προγράμματα σπουδών και χρηματοδότησης που προσφέρονται.

MEDITERRANEAN COLLEGE-REDEFINE SUCCESS

Κλείσιμο
Watch the Full Story!

WATCH THE FULL STORY. Mediterranean College - Redefine Success


Mediterranean College-Mediterranean Professional Studies:
Αθήνα: Πατησίων 107 & Πελλήνης 8, ΤΗΛ.: 210 8899600
Θεσσαλονίκη: Εγνατία 2-4, ΤΗΛ.: 2310 287779 / 2310 547708
www.medcollege.edu.gr , info@medcollege.edu.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ