To Mediterranean College χτίζει Βιογραφικό που Ξεχωρίζει!

To Mediterranean College χτίζει Βιογραφικό που Ξεχωρίζει!

«Επιτυχία. Δεν είναι για όλους.

Είναι για εκείνους που θέλουν να δουλέψουν σκληρά· να ταξιδέψουν στον κόσμο· να ξεχωρίσουν. Είναι για εκείνους που έχουν αποφασίσει να αλλάξουν το παιχνίδι· για τους καινοτόμους και τους διαφορετικούς· για εκείνους που έχουν πάθος, ήθος και όραμα

employability0
Σπουδάζοντας στο Mediterranean College, ο φοιτητής χτίζει βιογραφικό που ξεχωρίζει. Αυτός είναι ο βασικός άξονας γύρω από τον οποίο το Κολλέγιο έχει αναπτύξει το όραμα και τη φιλοσοφία του. Η υποστήριξη των φοιτητών στο ταξίδι τους στη διαδικασία απόκτησης δεξιοτήτων, εμπειρίας και εργασίας, με κάθε δυνατό μέσο.

Σε αυτό συμβάλλουν οι Ακαδημαϊκές συνεργασίες του Κολλεγίου, που διασφαλίζουν την ποιότητα και προσδίδουν την ανάλογη αξία στα πτυχία που αποκτούν οι φοιτητές· η εξασφάλιση θέσεων εποπτευόμενης άσκησης σε μεγάλες επιχειρήσεις, κέντρα και οργανισμούς· το δίγλωσσο μοντέλο εκπαίδευσης που ενισχύει τις δεξιότητες στην αγγλική γλώσσα· και η ανάπτυξη του Employability Scheme, του ολοκληρωμένου σχεδίου ανάπτυξης της απασχολησιμότητας των Φοιτητών.

Στο Mediterranean College οι φοιτητές παίρνουν αναγνωρισμένα πτυχία Bachelors, Masters & MBA, από το University of Derby, το οποίο συγκαταλέγεται στα 26 καλύτερα Βρετανικά Πανεπιστήμια (Guardian University Guide, 2020). Ως εκ τούτου, τοποθετείται 1ο σε κατάταξη Κολλέγιο στην Ελλάδα, ειδικότερα στους τομείς Διοίκησης Επιχειρήσεων, Μάρκετινγκ, Μηχανικών, Τουρισμού & Επιστημών της Αγωγής. Το University οf Derby βρίσκεται στη 10η θέση στην απασχολησιμότητα των αποφοίτων του με το 96,3% των αποφοίτων να εργάζεται ή να συνεχίζει τις σπουδές του 6 μήνες μετά από την αποφοίτηση.

Από το 1ο έτος σπουδών, οι Φοιτητές εξοικειώνονται με την Αγγλική Γλώσσα, στο πλαίσιο της επιστημονικής ορολογίας των μαθημάτων και σε επικοινωνιακό επίπεδο. Αυτό επιτυγχάνεται μέσω του δίγλωσσου μοντέλου διδασκαλίας των προγραμμάτων και της εντατικής διδασκαλίας της αγγλικής γλώσσας. Με αυτόν τον τρόπο εξασφαλίζεται ότι οι Φοιτητές εξελίσσονται σε δίγλωσσους επιστήμονες, ικανούς να διεκδικήσουν ηγετικούς ρόλους σε Ελλάδα και Εξωτερικό.

Το Mediterranean College, μέσω του Career Office, διατηρεί ένα ευρύ δίκτυο συνεργαζόμενων επιχειρήσεων και οργανισμών, οι οποίες προσφέρουν θέσεις πρακτικής άσκησης στους Φοιτητές. Ο σκοπός πρακτικής άσκησης είναι η προσομοίωση πραγματικών συνθηκών εργασίας, που προσδίδουν στους φοιτητές πολύτιμη εργασιακή εμπειρία, αποτελώντας πολλές φορές το εφαλτήριο μιας επιτυχημένης επαγγελματικής συνεργασίας.

Το MC Employability Scheme® είναι σχεδιασμένο έτσι ώστε να εξυπηρετεί τις ολοένα και αυξανόμενες ανάγκες των Φοιτητών για διασύνδεση με την αγορά εργασίας. Με γνώμονα αυτό, το Κολλέγιο έχει χτίσει ένα δίκτυο 500+ συνεργαζόμενων επιχειρήσεων & οργανισμών και προσφέρει τις εξής υπηρεσίες:

Κλείσιμο
  • Ετήσιο Job Fair με συμμετοχή δεκάδων εταιριών.
  • Στελεχωμένο Career Office με εξελιγμένες υπηρεσίες σταδιοδρομίας.
  • Οργανωμένο πλαίσιο πρακτικής άσκησης - μαθητείας.
  • Δωρεάν σεμινάρια, εκπαιδευτικές επισκέψεις, ομιλίες στελεχών, real projects & εκθέσεις φοιτητών, συμμετοχή σε συνέδρια & διαγωνισμούς.
  • Κορυφαίες αποκλειστικές διοργανώσεις για την επιμόρφωση & δικτύωση των φοιτητών: Education Festival | Student Excellence Conference | Education Awards


Επικοινώνησε σήμερα, για περισσότερες πληροφορίες, για όλα τα προπτυχιακά και μεταπτυχιακά προγράμματα του Mediterranean College.

MEDITERRANEAN COLLEGE-REDEFINE SUCCESS
Watch the Full Story!

WATCH THE FULL STORY. Mediterranean College - Redefine Success


Mediterranean College:
Αθήνα: Πατησίων 107 & Πελλήνης 8, ΤΗΛ.: 210 8899600
Θεσσαλονίκη: Εγνατία 2-4, ΤΗΛ.: 2310 287779 / 2310 547708
www.medcollege.edu.gr, info@medcollege.edu.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ