Εντυπωσιακή ήταν η πανελλήνια πρεμιέρα της νέας ταινίας του Κώστα Γαβρά «Ενήλικοι στο Δωμάτιο», στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, με την οποία έκλεισε η αυλαία του 25ου Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αθήνας – Νύχτες Πρεμιέρας.
Στο πλευρό του Κώστα Γαβρά βρέθηκαν επί σκηνής οι πρωταγωνιστές της ταινίας, Χρήστος Λούλης, Αλέξανδρος Μπουρδούμης, Δημήτρης Τάρλοου, Χρήστος Στέργιογλου και Γιώργος Χωραφάς αλλά και ο συγγραφέας του βιβλίου «Ενήλικοι στο Δωμάτιο», στο οποίο βασίζεται η ταινία, Γιάνης Βαρουφάκης.
Ξεχώρισαν οι εμφανίσεις των Λένα Δροσάκη, συντρόφου του Αλέξανδρου Μπουρδούμη, και Έμιλυς Κολιανδρή, συζύγου του Χρήστου Λούλη.
Η Λένα Δροσάκη επέλεξε μαύρο μίντι φόρεμα με την υπογραφή του Βασίλη Ζούλια και το συνδύασε με μαύρα ψηλοτάκουνα πέδιλα.
Κλείσιμο
Η Έμιλυ Κολιανδρή επέλεξε, από την πλευρά της, ένα εντυπωσιακό μακρύ, λευκό φόρεμα της μάρκας Zeus+Dione. Το συνδύασε με μαύρα ψηλοτάκουνα πέδιλα.
Μέσω της Snappi και της ψηφιακής της κάρτας, οι χρήστες μπορούν να λάβουν το μέγιστο ποσό του Fuel Pass 2026 με μια εύκολη και γρήγορη online διαδικασία.
Το κοινό της Αθήνας έχει την ευκαιρία να απολαύσει μια πραγματικά μοναδική εμπειρία που συνδυάζει τη δημιουργικότητα της LEGO® με τη συγκίνηση της Formula 1, στο The Mall Athens, μέχρι τις 11 Απριλίου.