Στην Αθήνα βρίσκεται και πάλι η Σοφία Καρβέλα, η οποία επέστρεψε στις ΗΠΑ. Η κόρη της Άννας Βίσση και του Νίκου Καρβέλα, όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος άφησε λίγο τις ΗΠΑ για να δει τους γονείς της και να απολαύσει τον ήλιο και τη θάλασσα.
Στο Αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος υποδέχθηκε η Άννα Βίσση την κόρη και τα εγγόνια της.
Η Σοφία Καρβέλα δεν έχασε, πάντως, χρόνο και με το που ξύπνησε φόρεσε το μαγιό της και ξεκίνησε τις βουτιές στη πισίνα του σπιτιού της Άννας Βίσση.
Μέσω της Snappi και της ψηφιακής της κάρτας, οι χρήστες μπορούν να λάβουν το μέγιστο ποσό του Fuel Pass 2026 με μια εύκολη και γρήγορη online διαδικασία.
Το κοινό της Αθήνας έχει την ευκαιρία να απολαύσει μια πραγματικά μοναδική εμπειρία που συνδυάζει τη δημιουργικότητα της LEGO® με τη συγκίνηση της Formula 1, στο The Mall Athens, μέχρι τις 11 Απριλίου.