Νάντια Χαλαμανδάρη: Γιορτάζει στην Ισπανία τα γενέθλια του γιου της
Ο μικρός πρίγκιπας είναι πλέον 3 ετών
Η δημοσιογράφος Νάντια Χαλαμανδάρηερωτεύτηκε και παντρεύτηκε τον πρίγκιπα Φερνάντο της Ισπανίας με τον οποίο πριν τρία χρόνια έφερε στον κόσμο τον καρπό του έρωτά τους, τον γιο τους Νίκολα! Ο μικρός πρίγκιπας είναι πλέον 3 ετών και σήμερα έχει τα γενέθλιά του!
Η Νάντια που περνάει τον μισό χρόνο στην Ελλάδα αφού έχει επαγγελματικές υποχρεώσεις εδώ και τον μισό χρόνο στην Ισπανία, βρίσκεται στην Μαδρίτη και μοιράστηκε μαζί μας φωτογραφίες με τον Νίκολα που σήμερα γίνεται τριών ετών!
Στο ηφαιστειακό κόσμημα του Αιγαίου, συνεχίστηκε το τριήμερο 29-31 Μαΐου το φετινό (2026) πρόγραμμα Plastic Free Greece, καταγράφοντας μια εντυπωσιακή συγκομιδή απορριμμάτων που ξεπέρασε τα 420 κιλά.
Οι δασικές πυρκαγιές αποτελούν πλέον μια πραγματικότητα που απαιτεί διαφορετική προετοιμασία. Η πρόληψη, η σωστή ενημέρωση και η ασφαλιστική προστασία συνθέτουν σήμερα μια νέα κουλτούρα ανθεκτικότητας.