«Πάμε για άλλα πιο ωραία, πιο μεγάλα», έγραφε προχθές στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η Ντορέττα Παπαδημητρίου ανακοινώνοντας με αυτό τον τρόπο το τέλος της συνεργασίας της με τον ΣΚΑΪ. Η παρουσιάστρια που ετοιμάζεται για το θεατρικό σανίδι και το «Μαριχουάνα Στοπ» μετά από μια δύσκολη και απαιτητική χρονιά είπε να ξεκουραστεί. Η Ντορέττα εθεάθη στη Μύκονο και όπως ήταν αναμενόμενο τράβηξε όλα τα βλέμματα πάνω της.
Η κάμερα του Mykonos Live TV ήταν εκεί και απαθανάτισε τις στιγμές της στην παραλία. Μαζί της ήταν και ο καλός της φίλος Σπύρος Σαμοΐλης, που εδώ και χρόνια επιμελείται το μακιγιάζ και τα μαλλιά της, τον οποίο η Ντορέττα τράβηξε βίντεο με κινητό τηλέφωνο.
Τέσσερα χρόνια μετά την έναρξή τους, τα «Γαλανόλευκα Αστέρια by EKO» έχουν εξελιχθεί σε μία από τις σημαντικότερες αναπτυξιακές δράσεις του ελληνικού μπάσκετ, αποδεικνύοντας στην πράξη ότι το μέλλον του αθλήματος χτίζεται από τις μικρές ηλικίες.
Η σύγχρονη μεταλλευτική δραστηριότητα, δεν καθορίζεται μόνο από την παραγωγή πρώτων υλών, αλλά και από τον τρόπο με τον οποίο εντάσσεται στο κοινωνικό, οικονομικό και περιβαλλοντικό πλαίσιο, στο οποίο λειτουργεί και το πως αλληλοεπιδρά με αυτό.