Ο νέος είναι ωραίος αλλά ο παλιός είναι αλλιώς και φυσικά έμπειρος. Και μπορεί φέτος να μην έγινε τόσος ντόρος με τον Ηλία Γκότση -όπως είχε γίνει πέρσι με τον Γιώργο Αγγελόπουλο- που κέρδισε το Survivor 2 και το έπαθλο των 100.000 ευρώ όμως αυτό δεν σημαίνει πώς τα social media δεν έχουν πάρει φωτιά.
Ο περσινός νικητής, ο γνωστός σε όλους μας Ντάνος ήταν από τους πρώτους που αποθέωσαν τον φετινό νικητή Ηλία Γκότση. Ο Γιώργος Αγγελόπουλος μέσα από το λογαριασμό του στο Instagram έγραψε χαρακτηριστικά:
«Ηλία Γκότση, συγχαρητήρια για τη νίκη σου. Είσαι λεβέντης – κρατά το κύπελλο ψηλά! Ένα μεγάλο μπράβο σε όλα τα παιδιά που συμμετείχαν – μας συνδέει η ίδια ανεπανάληπτη και μοναδική εμπειρία».
Ένα φθινοπωρινό Σαββατοκύριακο στις Σπέτσες είναι αρκετό για να καταλάβεις γιατί χιλιάδες άνθρωποι επιστρέφουν ξανά και ξανά. Όχι μόνο για έναν αγώνα, αλλά για μια εμπειρία που έχει εξελιχθεί σε σημείο αναφοράς του αθλητικού τουρισμού στην Ελλάδα.
Η ιστορία ενός εκπαιδευτικού θεσμού που συνδέει ευρηματικά τα παιδιά με την τεχνολογία και την καινοτομία και αποτελεί μια οργανωμένη πλατφόρμα δημιουργικής σκέψης που εξάγει την ελληνική ρομποτική στον κόσμο.
Σε έναν κλάδο που αναπτύσσεται διαρκώς και αναζητά καταρτισμένους επαγγελματίες, η LE MONDE συνδυάζει εργαστηριακή εκπαίδευση, πρακτική εμπειρία και άμεση σύνδεση με την αγορά εργασίας.