Καλεσμένος στην εκπομπή Survivor Πανόραμα ήταν σήμερα ο Χάρης Γιακουμάτος, ο οποίος επέστρεψε από τον Άγιο Δομίνικο. Ο πρώην παίκτης του Survivor έπειτα από τις αλλαγές στο παιχνίδι βρέθηκε από την ομάδα των Μαχητών σε αυτή των Διασήμων. Όπως είπε στη Ντορέττα Παπαδημητρίου, ένιωθε πολύ καλύτερα όταν πήγε στους Διάσημους κι αυτό γιατί ταίριαξε περισσότερο με τα άτομα που συμμετείχαν στην ομάδα.
Όταν η Ντορέττα τον ρώτησε για τη Μελίνα και τις σχέσεις τους, εκείνος της απάντησε ότι όσο η Μελίνα ήταν στους Μαχητές και έκανε παρέα με τον Ηλία Γκότση ήταν άλλος άνθρωπος, ενώ όταν πήγε στους Διάσημους άλλαξε συμπεριφορά.
Επίσης, εξήγησε ότι ο μόνος του σκοπός ήταν να συμβιβάζει τις καταστάσεις και να προσπαθεί να έχουν όλα τα μέλη της ομάδας του καλές σχέσεις. Όταν είδε το βίντεο με τις δηλώσεις που είχε κάνει για εκείνον η Μελίνα, είπε ότι δεν περίμενε να έχει αυτή την άποψη για εκείνον.
Κάποια πράγματα τα θεωρούμε δεδομένα. Ένα προϊόν προσωπικής υγιεινής, μια μικρή πράξη φροντίδας, μια συνήθεια που επαναλαμβάνεται. Πίσω από αυτές τις στιγμές, υπάρχουν επιλογές που καθορίζουν το πώς μια εταιρεία βλέπει τον ρόλο της. Και για τη ΜΕΓΑ, η φροντίδα δεν σταματά στο προϊόν, συνεχίζεται όπου υπάρχει ανάγκη.
Τα 71 Service Corners του Κωτσόβολου σε όλη την Ελλάδα προσφέρουν μια ολοκληρωμένη εμπειρία εξυπηρέτησης που συνδυάζει τεχνογνωσία, άμεση εξυπηρέτηση και σιγουριά.