Στο Παρίσι ταξίδεψε η Νατάσσα Μποφίλιου μονάχα για δει από κοντά τη Σελίν Ντιόν, η οποία επέστρεψε ξανά στη σκηνή μετά από τρία χρόνια αποχής από το τραγούδι και τις live εμφανίσεις.
Η τραγουδίστρια, το Σάββατο 10 Οκτωβρίου, μοιράστηκε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram φωτογραφίες από τη συναυλία στην οποία έδωσε το παρών, εξηγώντας πως δεν κατάφερε να τραβήξει πλούσιο υλικό για τα social media, καθώς ζούσε τη στιγμή. Στην ανάρτησή της περιλάμβανε και στιγμιότυπα από τις βόλτες της στην πόλη του φωτός.
Στη λεζάντα η Νατάσσα Μποφίλιου έγραψε χαρακτηριστικά: «Μια βδομάδα μετά, μια μέρα στο Παρίσι για την Celine. ΜΑΓΕΙΑ. Υ.γ. Στη συναυλία κατάφερα να τραβήξω μόνο δυο βίντεο και δυο φωτογραφίες. Το έζησα αληθινά».
Υπάρχουν μέρες που μοιάζουν μικρές στα μάτια των μεγάλων αλλά είναι τεράστιες για ένα παιδί. Η πρώτη μέρα στο σχολείο μετά τις διακοπές. Η σχολική εκδρομή που περιμένει εδώ και εβδομάδες. Η απαγγελία ενός ποιήματος μπροστά στην τάξη. Η πρώτη προπόνηση, ένας αγώνας, μια νέα γνωριμία.
Μια πρωτοβουλία του καφέ NESCAFÉ® φέρνει παιδιά της ΚΥΔΩΝ Special Team και παιδιά εργαζομένων της Nestlé στο ίδιο γήπεδο, δείχνοντας στην πράξη ότι ο αθλητισμός μπορεί να δημιουργεί χώρο για όλους.
Original Sacher-Torte, Sacher Cubes και Apple Strudel, συνοδευόμενα από τα signature ροφήματα του Sacher, σε ένα ξεχωριστό pop-up στην Αθηναϊκή Ριβιέρα, από τις 15 Οκτωβρίου 2026 έως τα τέλη Ιανουαρίου 2027.