Όπως έγινε γνωστό στο επεισόδιο που προβλήθηκε την Τετάρτη 18 Φεβρουαρίου, ο σεφ ταξίδεψε στην Ιαπωνία, όπου είχε μια σημαντική διάκριση. Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος αποκάλυψε ότι η απουσία του είχε συγκεκριμένο λόγο και ότι η παρουσία του στην Ιαπωνία σχετιζόταν με τιμητική αναγνώριση για τη δράση του γύρω από την ιαπωνική γαστρονομία.
«Ο λόγος που ο Σωτήρης απουσίαζε όλο αυτό το διάστημα ήταν σοβαρός και τιμητικός. Βρισκόταν στην Ιαπωνία γιατί το Υπουργείο Δασών και Αλιείας της Ιαπωνίας τον όρισε Πρεσβευτή Καλής Θελήσεως για την ιαπωνική γαστρονομία. Για εμάς εδώ είναι ιδιαίτερα τιμητικό, γιατί ο Σωτήρης είναι ο πρώτος Έλληνας που η πρεσβεία του δίνει έναν τέτοιο τίτλο», ανακοίνωσε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος. Αμέσως μετά, ο Σωτήρης Κοντιζάς πήρε τον λόγο, ευχαριστώντας για την αναφορά και τη διάκριση: «Είναι πάρα πολύ τιμητικό, δεν ξέρω τι άλλο να πω. Ευχαριστώ, ντρέπομαι», σχολίασε.
Η θέση σου στο Final Four της EuroLeague σε περιμένει. Πώς; Διαβάζεις τη συνέχεια και… φεύγεις για το κορυφαίο μπασκετικό τριήμερο της Ευρώπης με δύο ΔΙΠΛΑ εισιτήρια!
Παραμένοντας πιστή στις περιβαλλοντικές της δεσμεύσεις για μείωση του ανθρακικού της αποτυπώματος, η ΔΕΗ συμμετέχει και φέτος στην Παγκόσμια Ημέρα της Γης
Στη νέα της καμπάνια, η MISKO εμπνέεται από τις μικρές στιγμές της καθημερινότητας όπου οι άνθρωποι, παρά τις διαφορές τους, βρίσκουν τρόπους να συνδεθούν γύρω από ένα πιάτο ζυμαρικών. Ένα δέσιμο που γίνεται και τίτλος της: «Όλη η νοστιμιά είναι στο δέσιμο»