Την κόρη της στην παραλία φωτογράφισε η Δούκισσα Νομικού και δημοσίευσε το σχετικό στιγμιότυπο στο Instagram. Το μοντέλο που έχει αποκτήσει δύο παιδιά με τον σύζυγό της, Δημήτρη Θεοδωρίδη, τον 7χρονο Σάββα και την 6χρονη Αναστασία, απολαμβάνει, όπως φαίνεται, τις καλοκαιρινές διακοπές μαζί με την οικογένειά της και απαθανάτισε μια στιγμή ξεγνοιασιάς με «πρωταγωνίστρια» την κόρη της.
Στο στιγμιότυπο που μοιράστηκε η Δούκισσα Νομικού με τους διαδικτυακούς της ακόλουθους στο Instagram, η μικρή φαίνεται να παίζει καθισμένη στην άμμο, πολύ κοντά στο κύμα, φορώντας ένα φλοράλ μαγιό και ένα ροζ πλατύγυρο καπέλο. «Η μικρή μου γοργόνα», έγραψε στη λεζάντα που συνόδευε τη δημοσίευσή της.
Σε μια καθημερινότητα που κινείται σε ολοένα και πιο εντατικούς ρυθμούς, ο ποιοτικός ύπνος αναδεικνύεται ως μία από τις πιο ουσιαστικές μορφές φροντίδας του εαυτού μας. Εδώ, η επιλογή του κατάλληλου στρώματος αποκτά ιδιαίτερη σημασία, κάτι που η JYSK γνωρίζει καλά.