Ο γνωστός σκηνοθέτης έφυγε από τη ζωή από λευχαιμία, όπως αποκάλυψε η σύζυγός του, Μαρία.
Μιλώντας στην εκπομπή «Πρωινό ΣουΣού», με τρεμάμενη φωνή, ο Κωνσταντίνος Καζάκος δήλωσε: «Έχω πέσει από τα σύννεφα. Δεν το περίμενα αυτό το πράγμα. Ήξερα για τον Μανούσο ότι είναι στο νοσοκομείο, είχαμε μιλήσει πριν από 20 μέρες, αλλά δεν ήξερα ότι αυτό το πράγμα ήταν τόσο σοβαρό».
Δείτε το βίντεο
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-d5rpwjkbyz8h)
Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στη γνωριμία τους. «Με τον Μανούσο είχαμε συναντηθεί πριν 25 χρόνια στο "Τμήμα Ηθών", έκανα το πρώτο μου τηλεοπτικό βήμα. Ο Μανούσος Μανουσάκης, τι να πρωτοπώ τώρα; Είχε απίστευτο πάθος. Είχε πάντα δίκιο. Αγαπούσε πολύ αυτό που έκανε, τους συνεργάτες και το συνεργείο του», εξήγησε.
Τέλος, συμπλήρωσε: «Είμαι πολύ συγκινημένος τώρα, έχασα έναν φίλο. Τώρα τελευταία με το "Ποτάμι" κάναμε πολλή παρέα, έχασα έναν πολύ δικό μου άνθρωπο και δεν μπορώ να σας μιλήσω εύκολα τώρα. Σαν να έχασα έναν άνθρωπο της οικογένειάς μου».
Στο IST College, η καλλιέργεια των ταλέντων, η ενθάρρυνση της ανεξάρτητης σκέψης και η δημιουργικότητα δίνουν στους φοιτητές και τις φοιτήτριες τα εφόδια για την μελλοντική επαγγελματική τους πορεία στον σύγχρονο κόσμο.
Από τους ασπροπίνακες, στα μαθητικά lockers και τον ψηφιακό μετασχηματισμό των αιθουσών διδασκαλίας: Tο πρόσωπο της εκπαίδευσης αλλάζει και μία ελληνική εταιρεία πρωτοπορεί.
Στην εποχή των συνδυαστικών προγραμμάτων, οι καταναλωτές δεν αναζητούν απλώς χαμηλότερες χρεώσεις, αλλά ολοκληρωμένες προτάσεις που βελτιώνουν την καθημερινότητα και τους κάνουν να νιώθουν ότι βρίσκονται στο επίκεντρο της εξυπηρέτησης.