Η Κατερίνα Παπουτσάκησυνεχίζει τις καλοκαιρινές της διακοπές και βρίσκεται στη Σητεία μαζί με τα παιδιά της.
Η ηθοποιός εκμεταλλεύεται τα social media για να κρατάει επαφή με τους θαυμαστές της και να μοιράζεται μαζί τους υλικό από την καθημερινότητά της.
Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram δημοσιεύει συχνά φωτογραφίες και βίντεο όχι μόνο από τα επαγγελματικά της, αλλά και από την προσωπική της ζωή.
Αυτή τη φορά, ανάρτησε μια σειρά από φωτογραφίες από τις διακοπές που απολαμβάνει με τα παιδιά της στην Κρήτη.
Στη λεζάντα της δημοσίευσής της έγραψε: «Η Σητεία μου».
Η Groupama Ασφαλιστική μετατρέπει τη σύγχρονη ασφάλιση αυτοκινήτου σε ένα δυναμικό εργαλείο προστασίας, που ακολουθεί τον ρυθμό της καθημερινότητας και τις πραγματικές ανάγκες κάθε οδηγού.