Το ριάλιτιΦάρμαεπιστρέφει σύντομα στις οθόνες μέσα από τη συχνότητα του ΑΝΤ1 και πολλά είναι τα πρόσωπα που συζητούν ώστε να συμμετέχουν στο project του σταθμού.
Σύμφωνα με όσα αποκάλυψε ο Αλέξης Μίχας στο Πρω1νό συζητήσεις για τη Φάρμα έχουν κάνει ο τραγουδιστής Zeraw, η αγρότισσα του GNTM Μαρία Μιχαλοπούλου, ο παρουσιαστής Θανάσης Πάτρας και ο ηθοποιός Μιχάλης Ιατρόπουλος.
Να σημειώσουμε ότι σε αυτά τα παιχνίδια γίνονται ιατρικές εξετάσεις στους παίκτες και είναι πιθανό κάποιοι που έχουν έρθει σε συμφωνία να μην μπορούν τελικά να λάβουν μέρος.
Η Φαίη Σκορδά πάντως επέμεινε να ρωτά αν υπάρχει και κάποια πληροφορία για τονΣτράτο Τζώρτζογλουσε σχέση με τη Φάρμα. «Επιμένω για τον Τζώρτζογλου. Δεν ξέρω… το είδα στο όνειρό μου. Τον Τζώρτζογλου και την Σοφία Μαργιόλα γιατί δεν μπορούν χώρια, να πηγαίνουν με τις βαλίτσες στη Φάρμα», ανέφερε συγκεκριμένα.
25 χρόνια IKEA στην Ελλάδα. 25 χρόνια ζωής στο σπίτι. Οι χώροι και οι ανάγκες άλλαξαν, οι άνθρωποι πέρασαν σε διαφορετικές φάσεις ζωής και η IKEA μεγάλωσε μαζί τους, κρατώντας όμως ζωντανή την ίδια, θαυμάσια ιδέα: ποιοτικό και λειτουργικό design για όλους, για τη ζωή όπως είναι σήμερα, αλλά και όπως θα είναι αύριο.