Τα «διαλείμματα αναπνοών» κάνουν πιο ευτυχισμένους τους εργαζομένους

Τα «διαλείμματα αναπνοών» κάνουν πιο ευτυχισμένους τους εργαζομένους

O έλεγχος της αναπνοής μπορεί να έχει τεράστιο αντίκτυπο στη διάθεση του κάθε ανθρώπου σε κάθε πτυχή της ζωής του, όπως και στην εργασία του

Τα «διαλείμματα αναπνοών» κάνουν πιο ευτυχισμένους τους εργαζομένους
Το κλειδί για πιο ευτυχισμένους εργαζομένους φαίνεται πως είναι «διαλείμματα αναπνοών», όπως τονίζει ο ειδικός και συγγραφέας σχετικών βιβλίων Max Strom.

Ο ίδιος τονίζει πως ο έλεγχος της αναπνοής μπορεί να έχει τεράστιο αντίκτυπο στη διάθεση του κάθε ανθρώπου σε κάθε πτυχή της ζωής του, όπως και στην εργασία του. Ο Strom υποστηρίζει πως δεν είναι δυνατό οι καπνιστές να δικαιούνται τακτικά διαλείμματα για να καπνίσουν, την ώρα που οι μη καπνιστές μένουν περιορισμένοι στον χώρο εργασίας, χωρίς να τους προσφέρεται η ευκαιρία να έρθουν σε επαφή με τον καθαρό αέρα και να ...αναπνεύσουν. 


Κλείσιμο

Σύμφωνα με τα λεγόμενα του ίδιου: «Οι έγκυες γυναίκες εκπαιδεύονται πως να αναπνέουν καθώς είναι τόσο ευεργετικό όταν βρίσκονται αντιμέτωπες με σωματικό ή συναισθηματικό άγχος, αλλά κανείς άλλος δεν εκπαιδεύεται».

Ο Strom συμπλήρωσε πως: «Η ευτυχία είναι κάτι που όλοι επιθυμούμε, αλλά κανείς δεν εκπαιδεύεται για το πως να την κατακτήσει. Κανείς δεν σκέφτεται τι είναι αυτό που τους κάνει ευτυχισμένους, σκέφτονται μόνο τι τους προσφέρει απόλαυση. Δεν είναι το ίδιο πράγμα. Θα έπρεπε η ευτυχία να διδάσκεται στα σχολεία. Στον δυτικό κόσμο περίπου το 40% των ανθρώπων υποφέρει από άγχος και κατάθλιψη».



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης