Έφτασε και στην Ευρώπη η τρέλα από τις ΗΠΑ για τον διαλογισμό της... κλειτορίδας

Έφτασε και στην Ευρώπη η τρέλα από τις ΗΠΑ για τον διαλογισμό της... κλειτορίδας

Οι πρώτες συνεδρίες θα γίνουν στο Λονδίνο - Το μόνο που χρειάζεται είναι ένας δάσκαλος και... 15 λεπτά

Έφτασε και στην Ευρώπη η τρέλα από τις ΗΠΑ για τον διαλογισμό της... κλειτορίδας
Μπαίνετε σε μία τάξη, κατεβάζετε το εσώρουχο και αφήνετε έναν άγνωστο (ή μία άγνωστη) να σας δείξει τι σημαίνει διαλογισμός της κλειτορίδας. Η γυναικεία κορύφωση γίνεται επιστήμη και διδάσκεται από ειδικούς...

Ο οργασμικός διαλογισμός ξεκίνησε το 2011 στην Καλιφόρνια από τη Νικόλ Ντεντόν. Αυτό το Σαββατοκύριακο όμως  θα διδάσκεται στο Λονδίνο, όπως αναφέρει η γαλλική εφημερίδα "Liberation", προσθέτοντας ότι χιλιάδες γυναίκες αναμένεται να παρακολουθήσουν τις σχετικές συνεδρίες.  

Στόχος τους είναι οι γυναίκες να ανακαλύψουν τον εαυτό τους βιώνοντας ένα απολαυστικό μασάζ της κλειτορίδας με την βοήθεια έμπειρων αλλά άγνωστων ατόμων. Δεκαπέντε λεπτά αρκούν για να νιώσει κανείς την απόλυτη κορύφωση. 

Κλείσιμο
Ένας από τους μεγάλους δασκάλους του οργασμικού διαλογισμού, ο Ράσε Ταγιέμπ, θεωρεί ότι θα πρέπει να αξιοποιείται η δύναμη του οργασμού και ότι οι άνθρωποι θα πρέπει να επιδιώκουν τον αυνανισμό αποκτώντας έτσι μεγαλύτερη συναισθηματική επίγνωση, βελτίωση στις διαπροσωπικές τους σχέσεις αλλά και ενίσχυση του αισθήματος πληρότητας. 

«Είναι μία σεξουαλική προπόνηση που συνδυάζει το τάντρα, τη γιόγκα, το ζεν, την ύπνωση κ.α» γράφει η Liberation. Μία από τις δασκάλες του οργασμικού σεξ είναι η Εμανουέλ Ντουσέν, η οποία τονίζει πως ο αυνανισμός είναι αυτός που φέρνει τον οργασμό στο σεξ. Η ίδια εξηγεί τι είναι ο διαλογισμός της κλειτορίδας: «Η συνεδρία για τον οργασμικό διαλογισμό χρειάζεται δύο άτομα. Μία  γυναίκα, γυμνή από τη μέση και κάτω και ένα άλλο άτομο (γυναίκα ή άντρα) που πηγαίνει δίπλα της και αρχίζει να την ερεθίζει με το δάκτυλο. Συνήθως οι δάσκαλοι φορούν λάτεξ ή πλαστικά γάντια. Η συνεδρία διαρκεί δεκαπέντε λεπτά».

Όπως επισημαίνει η Ντεντόν, ο ερεθισμός της κλειτορίδας είναι αναζωογονητικός και μπορεί να γίνει η «πυξίδα» των επιθυμιών μας.  
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης