Ένας νεκρός και τέσσερις τραυματίες από έκρηξη σε εργοστάσιο στα προάστια της Άγκυρας
Η έκρηξη σημειώθηκε σε εργοστάσιο κατασκευής εκρηκτικών και ρουκετών, ιδιοκτησίας της κρατικής εταιρείας όπλων MKE
Ένας εργαζόμενος σκοτώθηκε και τέσσερις ακόμη τραυματίστηκαν από μια έκρηξη που σημειώθηκε σήμερα σε ένα εργοστάσιο κατασκευής εκρηκτικών στα προάστια της Άγκυρας, ανακοίνωσε το τουρκικό υπουργείο Άμυνας.
Η έκρηξη σημειώθηκε νωρίς το απόγευμα στην Ελμπαντάγ, περιοχή της Άγκυρας, σε ένα εργοστάσιο κατασκευής εκρηκτικών και ρουκετών, ιδιοκτησίας της κρατικής εταιρείας όπλων MKE.
Τα αίτια της έκρηξης δεν έγιναν άμεσα γνωστά, με το υπουργείο να αναφέρει ότι ξεκίνησε μια έρευνα για τον καθορισμό τους.
Το πρακτορείο ειδήσεων Dogan ανέφερε ότι ο εργαζόμενος που έχασε τη ζωή του ήταν 31 ετών. Μέσα ενημέρωσης εμφάνισαν εικόνες που δείχνουν ένα σύννεφο καπνού πάνω από το εργοστασίο.
Σύμφωνα με το κρατικό πρακτορείο ειδήσεων Anadolu η έκρηξη σημειώθηκε στην μονάδα επεξεργασίας καυσίμων του εργοστασίου.
Η LA VIE EN ROSE συνδυάζει την επιστημονική τεκμηρίωση με την καθημερινή περιποίηση και προτείνει μια ολοκληρωμένη ρουτίνα που υποστηρίζει την ποιότητα και την υγιή όψη των μαλλιών.
Αν θέλεις περισσότερο καλοκαίρι, θέλεις SEAJETS γιατί ξέρεις ότι θα φτάσεις γρήγορα και άνετα στον προορισμό σου για να ζήσεις συναρπαστικές και αξέχαστες στιγμές.