Τσακωτούς εν δράσει με νεαρές γυναίκες σε ροζ ξενοδοχείο της Ταϊλάνδης έκανε 18 μεσήλικες τουρίστες από τη Βρετανία, τη Γερμανία, τον Καναδά και τη Ρωσία η αστυνομία της χώρας.
Η επιχείρηση πραγματοποίηθηκε στην πόλη Πατάγια, που θεωρείται η πρωτεύουσα του παγκόσμιου σεξ.
Η επιχείρηση της αστυνομίας έγινε μετά από πληροφορία για όργιο στο ξενοδοχείο Tulip Hotel οι συμμετέχοντες στο οποίο είχαν πληρώσει 1.500 μπατ (39 ευρώ).
Στις εικόνες φαίνονται οι ιδρωμένοι μεσήλικες με πετσέτες να προσπαθούν να κρύψουν τα πρόσωπά τους.
Οι αστυνομικοί εκτός από τους 18 σεξοτουρίστες και τις Ταϊλανδές συνέλαβαν και τον Κινέζο ιδιοκτήτη του ξενοδοχείου με την κατηγορία ότι διοργάνωνε όργια.
Κλείσιμο
Σύμφωνα με τον επικεφαλής της αστυνομίας όλα συνέβαιναν σε ένα από τους τέσσερις ορόφους του ξενοδοχείου, τον οποίο χαρακτήρισε «play zone».
Όπως μεταδίδουν τοπικά ΜΜΕ στον χώρο του όργιου βρέθηκαν προφυλακτικά, λιπαντικά και σεξουαλικά βοηθήματα ενώ συνελήφθησαν και υπάλληλοι του ξενοδοχείου που, κατά πληροφορίες, ορισμένες φορές συμμετείχαν στα σεξουαλικά πάρτι.
Δείτε βίντεο: Σεξοτουρισμός: Έπιασαν εν δράσει 18 μεσήλικες τουρίστες σε ροζ ξενοδοχείο
Οι μεγαλύτερες αλλαγές στην ιστορία σπάνια ανακοινώνουν την άφιξή τους. Δεν ξεκινούν με μια ανακάλυψη ούτε με μια εφεύρεση. Ξεκινούν τη στιγμή που μια ιδέα, τόσο βαθιά ριζωμένη που μοιάζει αυτονόητη, παύει ξαφνικά να ισχύει. Μία από αυτές τις ιδέες ήταν ότι υπάρχει ένας σωστός τρόπος να τρώμε.
Τα Ελληνικά Κολλέγια αποτελούν μια σύγχρονη εκπαιδευτική επιλογή για νέους που θέλουν να χτίσουν το επαγγελματικό τους μέλλον, παραμένοντας στον τόπο τους.
Η εταιρεία αναλαμβάνει Ονομαστικός Χορηγός της διοργάνωσης, επενδύοντας στην αναβάθμιση της εμπειρίας γύρω από το Κύπελλο και στη δημιουργία νέων δράσεων και περιεχομένου για τους φιλάθλους