Υπόθεση Σκριπάλ: Ο Βρετανός πρέσβης κλήθηκε στο ρωσικό ΥΠΕΞ

Υπόθεση Σκριπάλ: Ο Βρετανός πρέσβης κλήθηκε στο ρωσικό ΥΠΕΞ

Ο πρέσβης της Μεγάλης Βρετανίας στη Μόσχα εκλήθη στο ρωσικό υπουργείο Εξωτερικών – Η πρόσκληση έγινε μετά τις κυρώσεις της Βρετανίας κατά της Ρωσίας για τη δηλητηρίαση του Σεργκέι Σκρίπαλ

Υπόθεση Σκριπάλ: Ο Βρετανός πρέσβης κλήθηκε στο ρωσικό ΥΠΕΞ
Για συνάντηση στο  ρωσικό υπουργείο Εξωτερικών εκλήθη σήμερα ο Βρετανός πρεσβευτής στην Μόσχα Λόρι Μπρίστοου εκλήθη σήμερα για μια συνάντηση στο ρωσικό υπουργείο Εξωτερικών, σύμφωνα με το  πρακτορείο ειδήσεων TASS και άλλα ρωσικά πρακτορεία ειδήσεων, επικαλούμενα πηγή του υπουργείου.

Η πηγή αυτή δεν διευκρίνισε περαιτέρω.

Κλείσιμο
Η πρόσκληση γίνεται λίγες ημέρες μετά τα μέτρα που πήρε κατά της Ρωσίας η βρετανική κυβέρνηση, λόγω της δηλητηρίασης του Ρώσου πρώην πράκτορα Σεργκέι Σκριπάλ και μία ημέρα μετά την ανακοίνωση ότι ο θάνατος του Νικολάι Γκλουσκόφ ερευνάται ως δολοφονία. 

Θα του ανακοινώσουν τα ρωσικά αντίμετρα

Ο Βρετανός πρεσβευτής είχε κληθεί και την περασμένη Τρίτη να παρουσιαστεί στο ρωσικό υπουργείο Εξωτερικών, μετά την κρίση που δημιουργήθηκε. 

Η Μόσχα, υποστηρίζει το TASS, θα ενημερώσει το διπλωμάτη για τα αντίμετρα που θα λάβει, απαντώντας στις ανακοινώσεις της βρετανικής κυβέρνησης για την απέλαση 23 Ρώσων διπλωματών από τη Βρετανία. 

Η εκπρόσωπος του ρωσικού υπουργείου Eξωτερικών Μαρία Ζαχάροβα δήλωσε χθες ότι η Ρωσία έχει αποφασίσει ποια θα είναι τα μέτρα που θα λάβει και ότι αυτά θα ανακοινωθούν σύντομα.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης