Θρίλερ με serial killer(;) στην Ιαπωνία: Βρήκαν εννέα διαμελισμένα πτώματα σε διαμέρισμα

Θρίλερ με serial killer(;) στην Ιαπωνία: Βρήκαν εννέα διαμελισμένα πτώματα σε διαμέρισμα

Ο 27χρονος που συνελήφθη είπε στους αστυνομικούς ότι «έκρυψα τα πτώματα των ανθρώπων που σκότωσα για να κρύψω τα στοιχεία» - Οι αρχές έφτασαν στη μακάβρια ανακάλυψη ερευνώντας την εξαφάνιση 23χρονη

Θρίλερ με serial killer(;) στην Ιαπωνία: Βρήκαν εννέα διαμελισμένα πτώματα σε διαμέρισμα
Συγκλονισμένη είναι η ιαπωνική κοινή γνώμη από την είδηση για την ανακάλυψη εννέα διαμελισμένων πτωμάτων σε διαμέρισμα σε πόλη κοντά στην πρωτεύουσα της Ιαπωνίας, Τόκιο.

Δύο από τα πτώματα, μάλιστα, που βρέθηκαν στο διαμέρισμα στην πόλη Ζάμα ήταν αποκεφαλισμένα.

Οι αρχές ανακοίνωσαν τη σύλληψη του 27χρονου Τακαχίρο Σιραίσι ο οποίος σύμφωνα με τους Japan Times είπε στους αστυνομικούς ότι «έκρυψα τα πτώματα των ανθρώπων που σκότωσα για να κρύψω τα στοιχεία».

Οι αρχές έφτασαν στη μακάβρια αυτή ανακάλυψη ενώ ερευνούσαν την εξαφάνιση μιας 23χρονης. Οι αστυνομικοί την εντόπισαν σε πλάνα από κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης να περπατά μαζί με τον 27χρονο συλληφθέντα και να φτάνουν στο διαμέρισμα.

Η 23χρονη κατά πληροφορίες συνάντησε τον 27χρονο αφού ανήρτησε μήνυμα σε ιστοσελίδα ότι ήθελε να αυτοκτονήσει.
Κλείσιμο

Σύμφωνα με το πρακτορείο ειδήσεων Jiji, αστυνομικοί βρήκαν μεταξύ άλλων στο διαμέρισμα δυο κομμένα κεφάλια μέσα σε φορητά ψυγεία που χρησιμοποιεί κανείς για να κάνει πικνίκ.

Μέχρι στιγμής δεν έχουν διευκρινιστεί τόσο η ταυτότητα των άλλων θυμάτων του 27χρονου όσο και το πότε έχασαν τη ζωή τους με ένοικοι της πολυκατοικίας να λέει στους αστυνομικούς ότι πρώτη φορά διαπίστωσε μια «άσχημη μυρωδιά» από το επίμαχο διαμέρισμα τον Απρίλιο.

«Πίστεψα ότι ήταν από τον υπόνομο. Δεν είχα ξαναμυρίσει τέτοια μυρωδιά» είπε στους αστυνομικούς προσθέτοντας ότι δεν είχε ακούσει και κάποιον περίεργο θόρυβο ή φωνές από το διαμέρισμα του 27χρονου.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης