Κίνα: Μαθητές εξαναγκάστηκαν να δώσουν εξετάσεις μέσα στο αποπνικτικό νέφος!
Το δημοτικό συμβούλιο ζήτησε από τον Feng Jisheng, διευθυντή του γυμνασίου, να αναστείλει τα καθήκοντά του
Ακούγεται απίστευτο, όμως είναι αλήθεια. Το γυμνάσιο Linqi στην κινεζική επαρχία Χενάν βρέθηκε στο στόχαστρο όταν εμφανίστηκαν φωτογραφίες στο διαδίκτυο που δείχνουν τους μαθητές να δίνουν εξετάσεις σε μια παιδική χαρά σε ένα παχύ στρώμα νέφους.
Το σχολείο έβαλε τους εκατοντάδες μαθητές του, ηλικίας περίπου 14 ετών, να δώσουν εξετάσεις τη Δευτέρα, παρά την ανακοίνωση του εκπαιδευτικού προεδρείου για την αναστολή των σχολικών δραστηριοτήτων, σύμφωνα με τα κρατικά μέσα ενημέρωσης.
Κλείσιμο
Το δημοτικό συμβούλιο ζήτησε από τον Feng Jisheng, διευθυντή του γυμνασίου, να αναστείλει τα καθήκοντά του, σύμφωνα με τον κινεζικό κρατικό ραδιοτηλεοπτικό φορέα CCTV.
Ορισμένα τμήματα της βορειοανατολικής Κίνας έχουν καλυφθεί από το νέφος για περισσότερο από μία εβδομάδα.
Η χώρα έχει εκδώσει κόκκινη προειδοποίηση για 23 πόλεις της περασμένη εβδομάδα, και το υπουργείο για την προστασία του περιβάλλοντος της Κίνας, δήλωσε τη Δευτέρα πως 71 πόλεις της Κίνας έχουν επηρεαστεί.
Η ατμοσφαιρική ρύπανση προκάλεσε την αναγκαστική ματαίωση πτήσεων, το κλείσιμο αρκετών σχολείων ενώ πολλά εργοστάσια τέθηκαν εκτός λειτουργίας.
Οι δύο αυτές διακρίσεις αποτελούν μια σημαντική αναγνώριση της στρατηγικής πορείας του Ομίλου B&F, ο οποίος συνεχίζει να επενδύει με συνέπεια στην καινοτομία, στην ποιότητα, στη δημιουργικότητα και στη διαρκή εξέλιξη
Από τους ασπροπίνακες, στα μαθητικά lockers και τον ψηφιακό μετασχηματισμό των αιθουσών διδασκαλίας: Tο πρόσωπο της εκπαίδευσης αλλάζει και μία ελληνική εταιρεία πρωτοπορεί.
Στους μήνες που απουσίασε από τη δουλειά της λόγω άδειας μητρότητας, η Κατερίνα Πετράκη παρακολούθησε από απόσταση μια αλλαγή που εξελισσόταν με ταχύτητα. Η Τεχνητή Νοημοσύνη άρχιζε να περνά από τη θεωρία στην πράξη, αποκτώντας θέση στην καθημερινότητα ολοένα και περισσότερων επαγγελμάτων. Αυτό που μέχρι πρότινος έμοιαζε με μια τεχνολογία του μέλλοντος, γινόταν σταδιακά μέρος του παρόντος.