Ιράκ: Τζιχαντιστές έλιωσαν με μπουλντόζα έξι λιποτάκτες

Ιράκ: Τζιχαντιστές έλιωσαν με μπουλντόζα έξι λιποτάκτες

Οι έξι άνδρες κατηγορήθηκαν ότι προσπάθησαν να διαφύγουν την ώρα που το Ισλαμικό Κράτος δεχόταν επίθεση από τον ιρακινό στρατό

Ιράκ: Τζιχαντιστές έλιωσαν με μπουλντόζα έξι λιποτάκτες
Έναν ακόμη φρικιαστικό τρόπο βρήκαν οι δολοφόνοι του Ισλαμικού Κράτους, προκειμένου να παραδειγματίσουν τους μαχητές τους και να επιβάλουν το φόβο. Μετά τους αποκεφαλισμούς και τα βασανιστήρια, οι τζιχαντιστές προχώρησαν στο επόμενο βήμα, λιώνοντας με μπουλντόζα έξι άτομα, που κατηγορήθηκαν ως λιποτάκτες.

Οι έξι άνδρες θεωρήθηκε ότι προσπάθησαν να αποδράσουν από το στρατό της Τζιχάντ κατά τη μάχη για την πόλη Σαρκάτ και αποφασίστηκε από το ειδικό δικαστήριο η εκτέλεσή τους. Αυτή τη φορά, η εκτέλεση δεν περιελάμβανε απαγχωνισμό ή εκτέλεση με σφαίρα στο κεφάλι από κάποιο μέλος ή ακόμη και παιδί. Αυτή τη φορά έβαλαν τους έξι άνδρες μέσα σε ένα αυτοκίνητο και τους έλιωσαν ζωντανούς με μπουλντόζα.

Η άγρια δολοφονία καταγράφηκε από τοπικά μέσα στο βόρειο Ιράκ, μετά τη μάχη που δόθηκε στην πόλη Σαρκάτ. Ο ιρακινός στρατός προσπαθούσε εδώ και καιρό να απελευθερώσει τη στρατηγικής σημασίας πόλη, η οποία βρίσκεται κοντά στη Μοσούλη, εξαπολύοντας μεγάλη επίθεση κατά τη διάρκεια της προηγούμενης εβδομάδας.

Κλείσιμο
Σύμφωνα με αναφορές, πολίτες εξαναγκάστηκαν να παρακολουθήσουν δια ζώσης τη βάρβαρη εκτέλεση των έξι ανδρών, προκειμένου να παραδειγματιστούν. 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης