Γερμανία: Εικοσάχρονος έκαψε την 19χρονη έγκυο φίλη του για να μην γίνει πατέρας

Γερμανία: Εικοσάχρονος έκαψε την 19χρονη έγκυο φίλη του για να μην γίνει πατέρας

Ένα απίστευτης σκληρότητας έγκλημα έγινε στην Γερμανία, με τον 20χρονο Eren και έναν φίλο του να περιλούουν με βενζίνη και να βάζουν φωτιά στην 19χρονη φίλη του πρώτου με τον οποίο ήταν έγκυος στον... 8ο μήνα

Γερμανία: Εικοσάχρονος έκαψε την 19χρονη έγκυο φίλη του για να μην γίνει πατέρας
Το έγκλημα έχει πραγματικά σοκάρει την κοινή γνώμη στην Γερμανία, καθώς εκτός από απάνθρωπο ήταν και ιδιαίτερα σκληρό στην έμπνευση όσο και την εκτέλεσή του. Ο 20χρονος Eren Τoben μαζί με την φίλο του Daniel Mueller παρέσυραν στο δάσος και περιέλουσαν με βενζίνη την 19χρονη Maria Peiner και μετά την έκαψαν ζωντανή!

Ο λόγος αυτής της της απίστευτης πράξης είναι ότι ο Eren δεν ήθελε να γίνει πατέρας με την φίλη του Maria να βρίσκεται ήδη στον όγδοο μήνα της κύησης. Την ίδια στιγμή που η Maria έδειχνε ευτυχισμένη για το ότι θα γινόταν μητέρα, ο Eren σχεδίαζε την δολοφονία της, καθώς τον τρόμαζε το ενδεχόμενο να γίνει πατέρας. 

Αυτό που εντυπωσιάζει είναι η ψυχρότητα με την οποία έκανε το έγκλημα ο 20χρονος, καθώς λίγες ημέρες πριν είχαν δει το ζευγάρι μαζί να ψωνίζουν μωρουδιακά ρούχα. Όμως ο ίδιος έκρυβε καλά ότι δεν ήθελε να προχωρήσει η εγκυμοσύνη και το ότι ήθελε να παραμείνει ελεύθερος χωρίς δεσμεύσεις.

Κλείσιμο
Έτσι την μοιραία ημέρα παρέσυραν μαζί με τον φίλο του την άτυχη 19χρονη Maria σε ένα κοντινό δάσος, όπου αφού την μαχαίρωσε και την ακινητοποίησε, την περιέλουσε με βενζίνη και μετά της έβαλε φωτιά. Μάλιστα όπως λέει η δικαστής που ανέλαβε την υπόθεση, η κοπέλα δεν είχε πεθάνει από τις μαχαιριές, και είχε τις αισθήσεις της για τουλάχιστον 30 δευτερόλεπτα πριν καταλήξει από την φωτιά.

Το πτώμα ανακαλύφθηκε την επόμενη ημέρα από έναν διαβάτη που περνούσε τυχαία από την περιοχή στα περίχωρα του Βερολίνουν, και αμέσως οι υποψίες στράφηκαν στους δυο νεαρούς οι οποίοι και συνελήφθησαν. Πάνω στο μαχαίρι βρέθηκαν δακτυλικά αποτυπώματα του 20χρονου, ο οποίος στην συνέχεια ομολόγησε. Τώρα αντιμετωπίζει ποινή φυλάκισης τουλάχιστον 14 ετών κάτι που προκαλεί την ανακούφιση των μελών της οικογένειας της νεαρής Maria.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης