Ενώ η δημοσιογράφος μεταδίδει το ρεπορτάζ, πίσω φαίνεται ένα δίκυκλο να πετά στον αέρα έναν άντρα - Ευτυχώς δεν σημειώθηκαν τραυματισμοί
Η δημοσιογράφος του βρετανικού δικτύου ITV μεταδίδει το ρεπορτάζ της σχετικά με τις καθυστερήσεις στα δρομολόγια του Eurostar λόγω του ατυχήματος του Σαββάτου, όταν ξαφνικά στο πλάνο πίσω της διακρίνεται ένα δίκυκλο να χτυπά έναν πεζό!
Όλα αυτά σε απευθείας σύνδεση με τον σταθμό των τρένων St. Pancras του Λονδίνου, το βράδυ της Κυριακής.
Λίγο αργότερα, μέσω του λογαριασμού της στο Twitter η δημοσιογράφος ενημερώνει πως ευτυχώς κανείς από τους δυο εμπλεκόμενους στο τροχαίο δεν τραυματίστηκε, ενώ και άλλοι εργαζόμενοι στον τηλεοπτικό σταθμό που είδαν live το γεγονός δήλωσαν πως έπαθαν σοκ!
Τα ακραία καιρικά φαινόμενα και οι φυσικές καταστροφές δεν είναι πλέον σπάνιο γεγονός για την Ελλάδα. Η κλιματική αλλαγή κάνει διαρκώς αισθητή την παρουσία της, τα τελευταία χρόνια, με τα παραδείγματα να είναι πολλά.
Με απόλυτη επιτυχία και με μετρήσιμα αποτελέσματα, που αποδεικνύουν ότι η συνεργασία ιδιωτικού - δημόσιου τομέα μπορεί να κάνει τη μεγάλη διαφορά, ολοκληρώθηκαν τα έργα βιώσιμης διαχείρισης νερού στο Δήμο Τανάγρας, κατά τη δεύτερη φάση του προγράμματος Zero Drop Mornos.
Μια κούπα καφέ, μια αφορμή για ισότητα - Με δράσεις που ενισχύουν την καθημερινότητα και δημιουργούν νέες δυνατότητες, ο NESCAFÉ® προάγει την ισότιμη συμμετοχή και την εμπειρία μάθησης.