Φρίκη: Με καλώδιο στραγγαλίστηκε ο 8χρονος Λόρις από τη Σικελία

Φρίκη: Με καλώδιο στραγγαλίστηκε ο 8χρονος Λόρις από τη Σικελία

Μυστήριο γύρω από τον δράστη του εγκλήματος - Κενά στην κατάθεση της μητέρας του άτυχου παιδιού

Φρίκη: Με καλώδιο στραγγαλίστηκε ο 8χρονος Λόρις από τη Σικελία
Μυστήριο καλύπτει την υπόθεση της δολοφονίας του 8χρονου Λόρις από τη Σικελία, καθώς λίγες ημέρες μετά τον εντοπισμό της σορού του σε απομονωμένη περιοχή, αποκαλύπτονται πολλά κενά στην κατάθεση της μητέρας του.

Την ίδια ώρα, σύμφωνα με τον ιταλικό Τύπο, ο άτυχος Λόρις στραγγαλίστηκε με καλώδιο στις 29 Νοεμβρίου και λίγες ώρες αργότερα το πτώμα του εγκαταλείφθηκε σε κανάλι της περιοχής Σάντα Κρότσε Καμερίνα.

Κλείσιμο


Οι τοπικές αρχές κάνουν λόγο για ασφυξία από στραγγαλισμό, ενώ από την νεκροψία το παιδί φέρει εκδορές στο λαιμό και το πρόσωπο που θα μπορούσαν να έχουν προκληθεί είτε από το καλώδιο, είτε από τα νύχια του δράστη.



Ο μικρός Λόρις όταν εντοπίστηκε φορούσε τη σχολική ποδιά, το παντελόνι του, το οποίο ήταν ανοιχτό, ενώ έλειπαν το εσώρουχό του και η σχολική τσάντα του, που αναζητούνται.
Άγνωστο παραμένει αν το παιδί έπεσε θύμα σεξουαλικής κακοποίησης πριν δολοφονηθεί, ωστόσο το αποτέλεσμα των ιατροδικαστών θα ανακοινωθεί τις ερχόμενες δέκα ημέρες.



Στο μεταξύ, ο κυνηγός, Οράτζιο Φιντόνε, που βρήκε το άψυχο κορμί του μικρού θεωρείται ύποπτος από τις αστυνομικές αρχές, ενώ ήδη έχει πραγματοποιηθεί έρευνα στην κατοικία του άνδρα.



Την ίδια ώρα, κενά παρουσιάζει η κατάθεση της μητέρας του Λόρις, Βερόνικα Παναρέλο, καθώς υποστηρίζει ότι άφησε το παιδί λίγα μέτρα από την είσοδο του σχολείου με το αυτοκίνητό της, ωστόσο οι κάμερες ασφαλείας από παρακείμενο κατάστημα αποκαλύπτουν πως το παιδί δεν αποβιβάστηκε ποτέ από το αυτοκίνητο. Αντιθέτως, προκύπτει ότι ο μικρός κατέβηκε από το αυτοκίνητο λίγα μέτρα από την κατοικία της οικογένειας και είχε κατεύθυνση προς την είσοδο.

Η 25χρονη μητέρα στη συνέχεια, σύμφωνα με το βίντεο που έχουν στην κατοχή τους οι αστυνομικοί, οδηγεί και πάλι το αυτοκίνητό της και συνεχίζει την πορεία της προς τον παιδικό σταθμό όπου άφησε τον μικρότερο γιο της.



Σύμφωνα με μαρτυρίες, πριν χαθούν τα ίχνη του Λόρις, εκείνος κι η μαμά του είχαν διαπληκτιστεί, καθώς λέγεται ότι ο μικρός τις τελευταίες ημέρες δεν ήθελε να πηγαίνει στο σχολείο.

Παρ΄όλα αυτά, η 25χρονη Παναρέλο επιμένει πως άφησε το παιδί λίγα μέτρα από την είσοδο του σχολείου και συνέχισε με τις υποχρεώσεις της.

«Τέρμα πια στις φήμες και τα ψέματα. Μας έχουν πληγώσει οι φωνές και μας έχουν σκοτώσει. Δείξτε σεβασμό για την οικογένειά μας που υποφέρει», δήλωσε η γυναίκα στην εφημερίδα La Sicilia. Από την άλλη, ο πατέρας του θύματος, Ντάβιντε Στίβαλ, δήλωσε: «Δεν έχουμε τίποτα να κρύψουμε».

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης