Η πιο ακριβοπληρωμένη συγγραφέας μιλάει για τη σεξουαλική της ταυτότητα

Η πιο ακριβοπληρωμένη συγγραφέας μιλάει για τη σεξουαλική της ταυτότητα

Η Patricia Cornwell δήλωσε ότι δεν θέλει «βρώμικα μυστικά στη ντουλάπα της»

Η πιο ακριβοπληρωμένη συγγραφέας μιλάει για τη σεξουαλική της ταυτότητα
Η Patricia Cornwell είναι μία από τις πιο διάσημες συγγραφείς βιβλίων μυστηρίου στον κόσμο, και ιδαίτερα δημοφιλής και στην Ελλάδα. Πρόσφατα σε μία εμφάνισή της στη web tv της Huffington Post θέλησε να μιλήσει για τη σεξουαλική της ταυτότητα και να πει ανοιχτά στον κόσμο ότι είναι λεσβία. Αυτό ήταν γνωστό εδώ και πολλά χρόνια για τη διάσημη συγγραφέα, ωστόσο η ίδια δεν θέλησε ποτέ να μιλήσει ανοιχτά.

«Νιώθω ότι είναι σημαντικό να είμαι κάτοχος της αλήθειας. Δεν θέλω βρώμικα μυστικά στη ντουλάπα μου».

Κλείσιμο
Αν και είπε ότι δε νιώθει την ανάγκη να θέσει ομοφυλοφιλικά ζητήματα μέσα από τη δουλειά της και τα βιβλία της, ωστόσο είπε ότι θέλει να καλέσει τον κόσμο να είναι ειλικρινής με τον εαυτό του. «Μην αναγκάζετε τους άλλους να κρύβονται, μην τους κάνετε να ντρέπονται» είπε χαρακτηριστικά.

Ποια είναι η Πατρίσια Κόρνγουελ

Η Πατρίσια Κόρνγουελ γεννήθηκε το 1956 στο Μαϊάμι. Εργάστηκε πέντε χρόνια ως αστυνομική ρεπόρτερ στην εφημερίδα "Charlotte Observer" και στη συνέχεια ως αναλύτρια προγραμμάτων στο Ιατροδικαστικό Κέντρο της Βιρτζίνια. ΄Εχει γράψει δεκαπέντε ως τώρα βιβλία, από τα οποία τα δώδεκα είναι αστυνομικά μυθιστορήματα, όπου πρωταγωνιστεί η δαιμόνια ιατροδικαστής δόκτωρ Κέυ Σκαρπέττα. Το πρώτο της μυθιστόρημα, "Postmortem" (1990), είναι το μόνο έργο παγκοσμίως που κατόρθωσε να κερδίσει μέσα στην ίδια χρονιά πέντε λογοτεχνικά βραβεία (Edgar, John Creasey, Anthony, MacAvity και το γαλλικό Prix du Roman d' Aventure). ΄Εκτοτε κάθε βιβλίο της γίνεται παγκόσμια εκδοτική επιτυχία κι έχει αποκτήσει παντού εκατομμύρια φανατικούς αναγνώστες. Η Πατρίσια Κόρνγουελ θεωρείται σήμερα η πιο σημαντική εκπρόσωπος της αστυνομικής λογοτεχνίας στις ΗΠΑ και είναι η πιο ακριβοπληρωμένη γυναίκα συγγραφέας στον κόσμο: το 1996 έλαβε από τον εκδοτικό οίκο Putnam είκοσι τέσσερα εκατομμύρια δολάρια για τα τρία επόμενα μυθιστορήματά της. Σήμερα ζει και εργάζεται στο Ρίτσμοντ της Βιρτζίνια.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης