Έναν ομολογουμένως πρωτότυπο τρόπο βρήκαν στην Μάλτα για να ενισχύσουν τα κρατικά ταμεία: πωλείται η υπηκοότητα της χώρας, προς 650.000 ευρώ! Η κυβερνητική πλειοψηφία ενέκρινε το πρωτοποριακό νομοσχέδιο, παρά της αντιδράσεις της αντιπολίτευσης που προσπάθησε να το εμποδίσει με συνθήματα όπως «η Μάλτα δεν πωλείται».
Η κυβέρνηση πάντως πιστεύει ότι έτσι θα προσελκύσει ξένους «υψηλής αξίας» που θα θελήσουν να γίνουν Μαλτέζοι και αναμένει περίπου 45 τέτοιες αιτήσεις (που αντιστοιχούν περίπου σε 30 εκατομμύρια ευρώ) για τον πρώτο χρόνο εφαρμογής. Όσο για τα κίνητρα; Η συμμετοχή της χώρας στην ΕΕ, αλλά και η συμφωνία για ταξίδια στις ΗΠΑ χωρίς βίζα αποτελούν ισχυρά οφέλη για επιχειρηματίες που θέλουν να «ανοίξουν» τις δουλειές τους.
Κάποια πράγματα τα θεωρούμε δεδομένα. Ένα προϊόν προσωπικής υγιεινής, μια μικρή πράξη φροντίδας, μια συνήθεια που επαναλαμβάνεται. Πίσω από αυτές τις στιγμές, υπάρχουν επιλογές που καθορίζουν το πώς μια εταιρεία βλέπει τον ρόλο της. Και για τη ΜΕΓΑ, η φροντίδα δεν σταματά στο προϊόν, συνεχίζεται όπου υπάρχει ανάγκη.
Τα 71 Service Corners του Κωτσόβολου σε όλη την Ελλάδα προσφέρουν μια ολοκληρωμένη εμπειρία εξυπηρέτησης που συνδυάζει τεχνογνωσία, άμεση εξυπηρέτηση και σιγουριά.