Το Travel and Leisure επέλεξε τα 10 καλύτερα ξενοδοχεία του κόσμου

Το Travel and Leisure επέλεξε τα 10 καλύτερα ξενοδοχεία του κόσμου

Το περιοδικό για πάνω από 19 χρόνια «αναθέτει» τους αναγνώστες του να επιλέξουν τα καλύτερα ξενοδοχεία στον πλανήτη, κρίνοντας τα από το φαγητό, τις προσφερόμενες υπηρεσίες και την τοποθεσία

Το Travel and Leisure επέλεξε τα 10 καλύτερα ξενοδοχεία του κόσμου
Δέκα από τα καλύτερα ξενοδοχεία του κόσμου παρουσιάζει η ιστοσελίδα του CNN, τα οποία επέλεξε από το περιοδικό Travel and Leisure, που κάθε χρόνο, για πάνω από 19 χρόνια, οι αναγνώστες του επιλέγουν τα καλύτερα ξενοδοχεία σε κάθε σημείο της γης.

Με κριτήρια το καλό φαγητό, το σέρβις του καταλύματος και την τοποθεσία του, οι αναγνώστες ψηφίζουν αυτά που τους έχουν γοητεύσει περισσότερο! Εμείς σας παρουσιάζουμε τα δέκα ξενοδοχεία, από τα καλύτερα στον κόσμο για το 2014 και αν δεν έχετε ακόμα σχεδιάσει τις διακοπές σας, αυτά θα μπορούσαν να αποτελέσουν έναν από τους προσεχείς προορισμούς σας...

1.
Triple Greek Ranch
Κλείσιμο
, στη Μοντάνα των ΗΠΑ. Πρόκειται για ένα πολυτελές ξενοδοχείο στο βουνό που ξέρει πώς να «κανακέψει» τους επισκέπτες του. Τους υποδέχεται με ένα μπουκάλι καλό κόκκινο κρασί και οργανώνει περιηγήσεις ακόμα και με ελικόπτερο στο Yellow Stone!



2. Nayara Srings, Κόστα Ρίκα. Δεν βρίσκεται κοντά στους καταρράκτες που γνωρίζετε, αλλά υπάρχει πισίνα για τις βουτιές σας και ιαματικά νερά που προέρχονται από το κοντινό ηφαίστειο Arenal.



3. Four Seasons Hotel Gresham Palace, στη Βουδαπέστη. Εντυπωσιακό πολυτελές ξενοδοχείο, με δωμάτια που έχουν θέα στο Δούναβη, παράθυρα βιτρώ, κρυστάλλινους πολυελαίους και ψηφιδωτά πλακάκια!



4. Southern Ocean Lodge, στην Αυστραλία. Εδώ ο επισκέπτης επιλέγει να χαλαρώσει σε μια από τις 21 σουίτες, που διαθέτουν ιδιωτική πισίνα και γρανιτένιες μπανιέρες.



5. Ocean House, Rhode Island στις ΗΠΑ. Ένα ξενοδοχείο με βικτοριανό στυλ, στην άκρη του ωκεανού, έχει ιδιωτική παραλία για ρομαντικούς περιπάτους και ειδική αίθουσα για θεραπείες σπα!



6. The Langham, στο Σικάγο. Τα τεράστια παράθυρα, που εκτείνονται από το δάπεδο μέχρι την οροφή, δίνουν την ευκαιρία στον επισκέπτη να θαυμάσει την απεριόριστη θέα της πόλης και τον ποταμό της, ενώ το σέρβις του προσωπικού χαρακτηρίζεται πολλών αστέρων.



7. Singita Sabi Sand, στη Νότιο Αφρική. Χτισμένο σε μοναδικό τοπίο της Νοτίου Αφρικής, προσφέρεται για ποδήλατο βουνού και σαφάρι, ενώ όποιος θέλει μπορεί να δει από κοντά τους ελέφαντες που κολυμπούν στον ποταμό Sand!



8. Londolozi Game Reserve, στη Νότιο Αφρική. Οικογενειακή επιχείρηση σε 42.000 εκτάρια άγριας φύσης, όπου το να βλέπουν οι επισκέπτες τις λεοπαρδάλεις να περνούν είναι συνηθισμένο φαινόμενο... Τα 32 δωμάτια και οι 12 σουίτες του απομακρυσμένου από τον κόσμο ξενοδοχείου, προσφέρουν τον ιδανικό τόπο για ήσυχες διακοπές.



9. Oberoi Udaivilas, Ινδία. Χτισμένο σε πρώην κυνηγότοπο ενός Ινδού μαχαραγιά, το ξενοδοχείο βρίσκεται πάνω σε ιδιωτικό νησί. Κατά την άφιξή σας στο αεροδρόμιο, ένας οδηγός με αυτοκίνητο θα σας πάει μέχρι την λίμνη Pichola, όπου με βάρκα θα βρεθείτε στους απέραντους κήπους του ξενοδοχείου. Θα ξεναγηθείτε σε ένα παλάτι του 18ου αιώνα και από το παράθυρο σας θα μπορείτε να θαυμάζετε τα παγόνια, τα ελάφια και τα αγριογούρουνα του νησιού!




10. Taj Lake Palace, Ινδία. Ένα μαρμάρινο παλάτι 263 ετών που και αυτό είναι χτισμένο στο ιδιωτικό νησί της λίμνης Pichola, προσφέρει στους επισκέπτες απέραντη θέα στη λίμνη από τα 66 δωμάτια και τις 17 σουίτες που διαθέτει. H διακόσμηση του ξενοδοχείου ορίζεται μόνο με μια λέξη...πολυτέλεια!


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης