Δείτε τα καλύτερα μπάνια σε ξενοδοχεία σε όλο τον κόσμο!

Δείτε τα καλύτερα μπάνια σε ξενοδοχεία σε όλο τον κόσμο!

Μαρμάρινες μπανιέρες ή φτιαγμένες από ξύλο, δεν έχει σημασία, η απόλαυση ενός ζεστού μπάνιου στα καλύτερα ξενοδοχεία του κόσμου έχει την αξία του...

Δείτε τα καλύτερα μπάνια σε ξενοδοχεία σε όλο τον κόσμο!
Από τις Μαλδίβες μέχρι τις ακτές του Πακιστάν και ως το Κέιπ Τάουν και τη Νέα Ζηλανδία, βρίσκονται μερικά από τα καλύτερα ξενοδοχεία στον κόσμο που ξεχωρίζουν για τα υπέροχα μπάνια τους.

Το να βυθίζεσαι μέσα σε μια μαρμάρινη μπανιέρα γεμάτη φυσαλίδες και να πίνεις ένα δροσερό ποτήρι σαμπάνια, ενώ απέξω αντικρίζεις το απέραντο γαλάζιο της Καραϊβικής ή της νότιας κινεζικής θάλασσας, είναι ένα όνειρο που αρκετοί από εμάς θα ήθελαν να πραγματοποιήσουν.

Αν όμως, με δεδομένες και τις δύσκολες οικονομικές συνθήκες που επικρατούν παγκοσμίως, δεν μπορείτε να επισκεφθείτε τα μοναδικά αυτά ξενοδοχεία και να βυθιστείτε στις τεράστιες μπανιέρες τους, δείτε τουλάχιστον τις ανεπανάληπτες αυτές φωτογραφίες και φανταστείτε ότι κάνετε ένα ζεστό χαλαρωτικό μπάνιο δίπλα στον απέραντο ωκεανό...

Κλείσιμο
Απολαύστε και εσείς ένα μοναδικό μπάνιο σε μερικές από τις διασημότερες μπανιέρες ξενοδοχείων στον κόσμο.

1. Το μπάνιο του ξενοδοχείου Huvafen Fush Hotel στις Μαλδίβες. Οι βίλες του ξενοδοχείου είναι κτισμένες πάνω στο νερό μιας λιμνοθάλασσας και παίρνετε το μπάνιο σας στη τεράστια μπανιέρα του δωματίου σας, μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα.







2. Το ξενοδοχείο « Δώδεκα Απόστολοι» στο Κέιπ Τάουν, με θέα στον ωκεανό από τα μπάνια όλων των δωματίων του, υπόσχεται αξέχαστες διακοπές.





3. Στο Jade Mountain Hotel, στο νησί Αγία Λουκία της Καραϊβικής, τα μπάνια των δωματίων του υπόσχονται απεριόριστη θέα στη θάλασσα, αφού τα δωμάτια έχουν μόνο τρεις τοίχους!





4. Στο Βιετνάμ το ξενοδοχείο Ninh Van Bay, αντικρίζει τη νότια κινεζική θάλασσα και τα δωμάτιά του έχουν μια πρωτοτυπία...τις ξύλινες μπανιέρες!





5. Στη Νέα Ζηλανδία και συγκεκριμένα στο Queenstown, τα μπάνια στα δωμάτια του ξενοδοχείου Azur Lodge είναι το κατάλληλο μέρος για να χαλαρώσετε μετά το ράφτινγκ ή το surf στον παρακείμενο ποταμό...



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης