Έκθεση «Thanks to Tech»: Εμπειρίες και συσκευές από το μέλλον

Έκθεση «Thanks to Tech»: Εμπειρίες και συσκευές από το μέλλον

Το κοινό θα βρεθεί σε ένα φουτουριστικό περιβάλλον στο The Mall Athens για τρία τριήμερα 24-25-26/11, 1-2-3/12 και 8-9-10/12

Έκθεση «Thanks to Tech»: Εμπειρίες και συσκευές από το μέλλον
Η έκθεση τεχνολογίας “Thanks To Tech” της Κωτσόβολος φέρνει για ακόμα μία χρονιά εμπειρίες και συσκευές από το μέλλον! Η έκθεση πραγματοποιείται για δεύτερη χρονιά στον 4ο όροφο του εμπορικού κέντρου, The Mall Athens, για τρία συνεχόμενα τριήμερα γεμάτα τεχνολογία: 24-25-26/11, 1-2-3/12, 8-9-10/12, από τις 11.00 έως τις 22.00.

Σε ένα φουτουριστικό χώρο 1.200 τετραγωνικών μέτρων, εκτίθενται 130 προϊόντα τελευταίας τεχνολογίας με πάνω από 50 από αυτά να μην έχουν καν κυκλοφορήσει στην αγορά!
 

Κλείσιμο
Η πολυβραβευμένη έκθεση ανοίγει τις πόρτες της στο κοινό στις 24 Νοεμβρίου, στις 11.00, και καλεί όλον τον κόσμο να θαυμάσει τα τεχνολογικά επιτεύγματα και οικοσυστήματα συσκευών που φανερώνουν πως η τεχνολογία δεν κερδίζει απλά τις εντυπώσεις, αλλά γίνεται απαραίτητη για την καθημερινότητα!

Ο επισκέπτης θα έχει την ευκαιρία να δει πώς οι «έξυπνες» συσκευές μπορούν να επικοινωνήσουν μεταξύ τους, να μιλήσουν με την «Alexa», η οποία θα φροντίζει να τους ειδοποιεί πότε είναι έτοιμο το φαγητό, να τους δίνει έξυπνες συμβουλές μαγειρικής και να τους ενημερώνει για την πορεία της πλύσης των ρούχων τους.

Η πιο λεπτή και εύκαμπτη τηλεόραση του κόσμου, αλλά και τηλεοράσεις που όταν δεν λειτουργούν μετατρέπονται σε έργα τέχνης και συνδέονται με τα μεγαλύτερα μουσεία πρόκειται να εντυπωσιάσουν το κοινό.

Η υψηλή τεχνολογία έχει την τιμητική της και στο χώρο του ήχου, αφού ο επισκέπτης θα ανακαλύψει ακουστικά που φοριούνται γύρω από το λαιμό και μπορούν ασύρματα, μέσω bluetooth, να μεταφέρουν τον ήχο από το smartphone, το tablet ή την τηλεόραση, ενώ θα δει από κοντά αδιάβροχα ηχεία που λειτουργούν άψογα ακόμα και μέσα στο νερό!
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης