Xiaomi Mi Note 2: Κορυφαίο design και υψηλές επιδόσεις χωρίς συμβιβασμούς

Xiaomi Mi Note 2: Κορυφαίο design και υψηλές επιδόσεις χωρίς συμβιβασμούς

Διαθέσιμο πλέον και στην ελληνική αγορά μέσω του δικτύου διανομής της Info Quest Technologies, το νέο Mi Note 2 είναι το κορυφαίο κινητό της Xiaomi που υπόσχεται υψηλές επιδόσεις και ευκολία για μια συναρπαστική εμπειρία στη χρήση smartphone.

Xiaomi Mi Note 2: Κορυφαίο design και υψηλές επιδόσεις χωρίς συμβιβασμούς
Υποστηρίζοντας δύο κάρτες SIM - κάτι που δε συναντάμε συχνά σε premium smartphones – το Xiaomi Mi Note 2 έρχεται να συνδυάσει ιδανικά «business and pleasure» για να απολαμβάνετε κάθε στιγμή στην προσωπική σας ζωή και στις επαγγελματικές υποχρεώσεις σας. Με τα δύο ξεχωριστά προφίλ, το Mi Note 2 σας επιτρέπει να διαχωρίζετε πλήρως την επαγγελματική από την προσωπική σας ζωή προσφέροντας μοναδική ελευθερία κινήσεων.

Το πρώτο πράγμα που αντικρίζει κάνεις όταν συναντά τη νέα «ναυαρχίδα» της Xiaomi είναι η εντυπωσιακή και κομψή του εμφάνιση, με όμορφες καμπύλες και εντυπωσιακό μαύρο «piano black» χρώμα. Οι 3D κυρτές, γυάλινες επιφάνειες στο μπροστινό και πίσω μέρος της συσκευής ενώνονται με ακρίβεια με το καμπυλωτό μεταλλικό πλαίσιο, προσδίδοντας στο smartphone μία καταπληκτική αισθητική. Όλες αυτές οι βελτιώσεις προσφέρουν μια μοναδική αίσθηση στο χέρι του χρήστη, ενώ το πιο σημαντικό είναι ότι δεν έχει γίνει κανένας συμβιβασμός όσον αφορά στις δυνατότητες του νέου phablet της κινεζικής εταιρείας.

Για τους περισσότερους, η ποιότητα της οθόνης σχετίζεται με την καθαρότητα και τη φωτεινότητα, αλλά το Xiaomi Mi Note 2 πηγαίνει πιο πέρα από όλα αυτά. Η ανθεκτική μεγάλη οθόνη 5,7 ιντσών ανάλυσης Full HD που διαθέτει, προσαρμόζει την αντίθεση και την φωτεινότητα σύμφωνα με το περιβάλλον ώστε να μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη συσκευή ακόμα και σε συνθήκες έντονου φωτισμού ή ηλιοφάνειας. Με screen-to-body ratio (μέγεθος οθόνης σε σχέση με το συνολικό μέγεθος συσκευής) πάνω από 77% και εντυπωσιακή αντίθεση, το κινητό παρέχει μεγαλύτερη επιφάνεια εργασίας και πιο πλούσια εμπειρία θέασης. Παράλληλα, η λειτουργία νυχτερινής οθόνης και οθόνης για διάβασμα, προστατεύουν και ξεκουράζουν τα μάτια σας. Έτσι, κάθε ώρα, μπορείτε να απολαμβάνετε να ενημερώνεστε για τελευταία νέα της showbiz, να βλέπετε βίντεο που ανέβασαν οι φίλοι σας, αλλά και να χαλαρώνετε παίζοντας ένα παιχνίδι με εθιστικό gameplay ή εντυπωσιακά γραφικά.

Κλείσιμο


Όσον αφορά στη «δύναμη» που κρύβεται μέσα του, το Xiaomi Mi Note 2 είναι γρήγορο, πραγματικά γρήγορο. Ο ισχυρός επεξεργαστής, η μεγάλη μνήμη και το μοναδικό περιβάλλον MIUI της Xiaomi δημιουργούν έναν εκρηκτικό συνδυασμό που μπορεί να ανταποκριθεί με άνεση σε οτιδήποτε: απαιτητικά παιχνίδια, βίντεο υψηλής ανάλυσης, πολλαπλές παράλληλες εργασίες. Η συσκευή ανταποκρίνεται αστραπιαία σε κάθε άγγιγμά σας, οι εφαρμογές ανοίγουν αμέσως και τα πάντα εμφανίζονται στη μεγάλη οθόνη του χωρίς καμία καθυστέρηση.

Το Mi Note 2 διαθέτει τεράστιο αποθηκευτικό χώρο 128GB για να μπορείτε να αποθηκεύσετε όλες σας τις εφαρμογές και τα αρχεία πολυμέσων σας. Μπορείτε να έχετε αμέτρητες φωτογραφίες, ολόκληρες συλλογές από τα αγαπημένα σας μουσικά γκρουπ, τηλεοπτικές σειρές, ακόμα και ταινίες. Μπορείτε επίσης να έχετε εγκατεστημένες εφαρμογές για οτιδήποτε, αλλά και πολλά παιχνίδια για να περνάτε την ώρα σας στο μετρό.



Όλα τα παραπάνω συνδυάζονται με μπαταρία υψηλής χωρητικότητας για απόδοση μεγάλης διάρκειας. Μιλήστε συνεχόμενα για 46 ώρες ή παρακολουθείστε βίντεο χωρίς διακοπή για 15 ώρες. Εκτελέστε μια ευρεία ποικιλία εργασιών χωρίς να ανησυχείτε για το αν θα τελειώσει η μπαταρία του κινητού σας. Όταν χρειαστεί φόρτιση, η τεχνολογία γρήγορης φόρτισης (Quick Charge 3.0) θα φροντίσει να μην περιμένετε πολύ μέχρι να φτάσει στο «φουλ» η μπαταρία σας!

Όσον αφορά στον τομέα της φωτογραφίας, το Mi Note 2 έρχεται εξοπλισμένο με κάμερες υψηλής ευκρίνειας για υπέροχες φωτογραφίες και πανοραμικά πλάνα. Διαθέτει πίσω κάμερα 22.5MP με φλας Dual-tone που βγάζει πεντακάθαρες και ολοζώντανες φωτογραφίες. Το σύστημα MI UI τις ταξινομεί με βάση την ημερομηνία και μάλιστα μπορεί να ανιχνεύσει αν πρόκειται για πανοραμική λήψη ή στιγμιότυπο. Έτσι, πλέον έχετε ένα χρήσιμο εργαλείο, για να καταγράφετε, να επεξεργάζεστε και να αποθηκεύετε τις αναμνήσεις που θέλετε να κρατήσετε για πάντα. Φυσικά, μεγάλο βάρος έχει δοθεί και στην μπροστινή κάμερα, με την οποία θα τραβήξετε εκπληκτικές selfie τις οποίες και μπορείτε να μοιραστείτε με τους φίλους και την οικογένειά σας, καθώς και να αναπτύξετε τη δημιουργικότητά σας μέσω των ενσωματωμένων λειτουργιών επεξεργασίας φωτογραφίας.
 
To Mi Note 2προσφέρει τελευταίας τεχνολογίας δίκτυα 4G LTE και 802.11ac WiFi για να μπορείτε να συνδεθείτε χωρίς καθυστερήσεις με φίλους και συνεργάτες σας αλλά και όλον τον κόσμο. Επίσης, οι αισθητήρες δακτυλικών αποτυπωμάτων, κάνουν τα smartphone πιο προσωπικά από ποτέ. Πιέστε το δάκτυλό σας απαλά στον αισθητήρα και το Xiaomi Mi Note 2 θα ξεκλειδώσει σε κλάσματα δευτερολέπτου. Είναι εξαιρετικά βολικό και πολύ πιο γρήγορο από το να χρησιμοποιείτε κωδικούς. 

Το Mi Note 2 διαθέτει λειτουργικό σύστημα MI UI 8, το πιο τέλειο και εύχρηστο λειτουργικό σύστημα μέχρι σήμερα. Βασισμένο στο Android, το MI UI αναδεικνύει τα χαρακτηριστικά της συσκευής και κάνει την καθημερινότητά πιο απλή και γρήγορη από ποτέ, συνδυάζοντας έξυπνες εφαρμογές, ασφάλεια και υψηλή αισθητική.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης