Έρχεται νέος iMac με οθόνη ανάλυσης 4K

Έρχεται νέος iMac με οθόνη ανάλυσης 4K

Εξωτερικά δεν θα διαφέρει από το υπάρχον μοντέλο των 21,5 ιντσών, ωστόσο θα ενσωματώνει οθόνης ανάλυσης 4096x2304 pixels και αναβαθμισμένη κάρτα γραφικών

Έρχεται νέος iMac με οθόνη ανάλυσης 4K
Η Apple ετοιμάζεται, μετά την παρουσίαση των νέων iPhone και iPad, να λανσάρει μια ανανεωμένη έκδοση του iMac με οθόνη 21,5 ιντσών και ανάλυση 4K. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο νέος υπολογιστής της Apple αναμένεται να κάνει την εμφάνισή του στα καταστήματα την μέχρι το Νοέμβριο, ενώ οι σχετικές ανακοινώσεις αναμένονται την επόμενη εβδομάδα.

Ο νέος 4K iMac των 21,5 ιντσών εξωτερικά θα είναι πανομοιότυπος με το υπάρχον μοντέλο, ωστόσο θα διαθέτει οθόνη ανάλυσης 4096x2304 pixels και αναβαθμισμένη κάρτα γραφικών.

Ενδέχεται η ανάλυση της οθόνης και η κάρτα γραφικών να είναι τα μόνα νέα στοιχεία του νέου iMac, αφού οι φήμες θέλουν την Apple να διατηρεί τους ίδιους επεξεργαστές Core i5 στα εν λόγω συστήματά της, χωρίς να κάνει τη μετάβαση στη νέα οικογένεια Skylake της Intel.
Κλείσιμο

Αξίζει να σημειωθεί ότι τον Ιούνιο, όταν είχε δοθεί μία πρόγευση του λειτουργικού συστήματος OS X El Capitan, υπήρξαν υπαινιγμοί για την πρόθεση λανσαρίσματος οθονών 4K στη σειρά iMac. Ήδη το μοντέλο των 27 ιντσών διατίθεται και με ανάλυση 5K.

Παράλληλα με το νέο iMac η Apple φέρεται να σχεδιάζει το λανσάρισμα ενός νέου Magic Mouse 2 με ενσωματωμένη την τεχνολογία Force Touch και ενός νέου Bluetooth Keyboard με βελτιωμένη διάρκεια μπαταρίας.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης