Εφαρμογές της Microsoft προ-εγκατεστημένες στα νέα Galaxy S6

Εφαρμογές της Microsoft προ-εγκατεστημένες στα νέα Galaxy S6

Samsung και Microsoft επεκτείνουν τη συνεργασία τους μέσω smartphones και tablets

Εφαρμογές της Microsoft προ-εγκατεστημένες στα νέα Galaxy S6
Καθώς η Samsung επιζητά όλο και περισσότερο τα τελευταία χρόνια την απεξάρτησή της από το Android της Google, επιχειρώντας την ανάπτυξη δικού τους λειτουργικού συστήματος (βλ. Tizen), το οποίο φιλοδοξεί να αποτελέσει την πλατφόρμα ενός ευρύτερου οικοσύστηματος συσκευών, στρέφεται και προς τη Microsoft, ενισχύοντας τη μέχρι σήμερα συνεργασία τους.

Η Samsung σχεδιάζει να προ-εγκαταστήσει τις υπηρεσίες και τις εφαρμογές της Microsoft στις Android συσκευές της, θέλοντας «να προσφέρει στις επιχειρήσεις ακόμη μεγαλύτερη mobile ασφάλεια, μέσα από το καινούργιο Office 365 και το KNOX Business Pack».

Κλείσιμο
Για τους μεμονωμένους χρήστες, η Samsung θα προ-εγκαταστήσει τα OneNote, OneDrive, και Skype στα νέα Galaxy S6 και Galaxy S6 edge. Ακόμα, μέσα στο πρώτο μισό του 2015, η Samsung σχεδιάζει να προ-εγκαταστήσει τα Word, Excel, PowerPoint, OneNote, OneDrive, και Skype σε επιλεγμένα Android tablets.

Τα Samsung Galaxy S6 και Galaxy S6 edge θα κυκλοφορήσουν δίνοντας επιπλέον χώρο 100 Gb στο Cloud για δύο χρόνια, μέσω του OneDrive της Microsoft.

Οι επιχειρήσεις, που θα προμηθεύονται συσκευές μέσω του επίσημου εταιρικού δίκτυο πωλήσεων της Samsung, θα έχουν πρόσβαση σε τρεις εκδόσεις του Office 365 – Business, Business Premium, & Enterprise – μαζί με το πρόγραμμα ασφαλείας ΚΝΟΧ της Samsung. Το πακέτο υπηρεσιών θα περιλαμβάνει επιπλέον και ένα πρόγραμμα εγκατάστασης από τη Samsung, ώστε να διευκολύνει τις επιχειρήσεις να λειτουργήσουν με τα προϊόντα. Παράλληλα θα προσφέρει συνεχή υποστήριξη. 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης