Δεύτερο κρασάρισμα για το Facebook μέσα σε δύο μήνες

Δεύτερο κρασάρισμα για το Facebook μέσα σε δύο μήνες

Πώς αντέδρασε η παγκόσμια ιντερνετική κοινότητα στην «πτώση» του δημοφιλέστερου μέσου κοινωνικής δικτύωσης

«Έπεσε» το Facebook
Γύρω στις 7 το απόγευμα ώρα Ελλάδας παρατηρήθηκαν προβλήματα στη λειτουργία του Facebook σε όλο τον κόσμο.

Χρήστες από την Ελλάδα, το Ισραήλ, τη Ρωσία και άλλες χώρες έβλεπαν το παρακάτω μήνυμα, που σημαίνει «Συγγνώμη, υπάρχει κάποιο λάθος. Εργαζόμαστε για να το αποκαταστήσουμε το συντομότερο δυνατόν».

Κλείσιμο

Το ρωσικό πρακτορείο ειδήσεων Russia Today αντιμετώπισε το θέμα με χιούμορ στο Twitter, γράφοντας: «Έπεσε το Facebook, δεν το έκανε η Ρωσία»!




Είναι η δεύτερη φορά που το Facebook «κρασάρει» παγκοσμίως, σε τόσο μεγάλη διάρκεια. Την προηγούμενη, στις 19 Ιουνίου, η διακοπή είχε και τότε κρατήσει περίπου μισή ώρα. 

Οι χρήστες άρχισαν να αναφέρουν διακοπές λίγο μετά τις 19:00 ώρα Ελλάδας, αλλά σε αντίθεση με την κατάρρευση του Ιουνίου, που ήταν ολική, αυτή τη φορά κάποιοι χρήστες ανέφεραν πως η σελίδα «ανέβαινε» κατά διαστήματα λίγο μετά τις 19:15. 

Η κάλυψη πάντως αποκαταστάθηκε πλήρως παγκοσμίως γύρω στις 19:40. 

Η διακοπή του Ιουνίου ήταν η μεγαλύτερη εδώ και τέσσερα χρόνια, με την ιστοσελίδα να είναι εντελώς απροσπέλαστη για περισσότερο από 31 λεπτά. 

Όπως σημειώνει πάντως με βρετανικό χιούμορ η εφημερίδα Guardian, «εάν δεν μπορείτε να μπείτε στο Facebook, γιατί να μην σκοτώσετε την ώρα σας με ευχάριστες αναμνήσεις, όπως τότε που στην ταινία για το Facebook ο χολιγουντιανός Mark Zuckerberg ορκιζόταν ότι το Facebook δεν πέφτει ποτέ»!

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης