«Το απλό είναι το νέο έξυπνο», λέει η LG με το G3

«Το απλό είναι το νέο έξυπνο», λέει η LG με το G3

Eνσωματώνει για πρώτη φορά οθόνη 5.5 ιντσών τεχνολογίας Quad HD, κάμερα με Laser Auto Focus και μοναδικό τρόπο λήψης selfie, απλά με την ανίχνευση του κλεισίματος της παλάμης

«Το απλό είναι το νέο έξυπνο», λέει η LG με το G3
Μετά από το ντεμπούτο του G3 στη Νότια Κορέα, η LG πρόκειται να ξεκινήσει στις  27 Ιουνίου το παγκόσμιο λανσάρισμα του νέου κορυφαίου της smartphone. Το G3 θα είναι διαθέσιμο πρώτα στην Ασία, στο Χονγκ Κονγκ, στην Ινδονησία, στη Σιγκαπούρη και στις Φιλιππίνες και στην συνέχεια, τον Ιούλιο, στην υπόλοιπη Ασία, στην Ευρώπη και στη Μέση Ανατολή. 

Το G3 ενσωματώνει για πρώτη φορά οθόνη 5.5 ιντσών τεχνολογίας Quad HD (538ppi), με ανάλυση τέσσερις φορές μεγαλύτερη του HD και σχεδόν δύο φορές υψηλότερη από την ανάλυση μιας οθόνης Full HD για πιο έντονες, πιο ευκρινείς, καθαρότερες εικόνες και πιο ρεαλιστική αναπαραγωγή χρώματος. 

Κλείσιμο
Διαθέτει κάμερα 13 MP, τεχνολογίας OIS+ (Optical Image Stabilizer Plus) με λειτουργία Laser Auto Focus. Το πίσω κάλυμμα με ματ μεταλλικό φινίρισμα είναι ελαφρύ και επεξεργασμένο ειδικά ώστε να «αντιστέκεται» από τις δαχτυλιές. Το σχήμα Floating Arc ενσωματώνει την καινοτομία της LG με το πίσω βασικό πλήκτρο,  προσφέροντας  καλύτερο κράτημα με το ένα χέρι. 



Επίσης μοναδικός είναι ο τρόπος λήψης selfie, με ανίχνευση και κλείσιμο της παλάμης, που ενεργοποιεί αυτόματα την αντίστροφη μέτρηση, χωρίς το άγγιγμα κάποιου πλήκτρου.

Ακόμα, διαθέτει απλά και έξυπνα UX χαρακτηριστικά, όπως είναι το Smart Keyboard που μειώνει τα λάθη κατά την πληκτρολόγηση έως και 75% παρακολουθώντας και αναλύοντας τις τυπογραφικές συνήθειες του χρήστη. Το Smart Notice, μια εφαρμογή που λειτουργεί ως προσωπικός βοηθός, παρέχοντας πληροφορίες σε πραγματικό χρόνο και ειδοποιήσεις πριν ακόμη ζητηθούν. Ακόμη, το Smart Security μια σουίτα με χαρακτηριστικά ασφαλείας που περιλαμβάνει αποκλειστικές εφαρμογές της LG όπως το KnockCode, το Content Lock και το Kill Switch. 

Τέλος, η συσκευή θα λανσαριστεί σε ορισμένες αγορές με μοναδικά χαρακτηριστικά που παρέχουν  πρόσθετη ευκολία προς τον χρήστη. Το G3 που θα πωλείται στις αγορές της Ευρώπης και της Ασίας θα διαθέτει τη δυνατότητα ασύρματης φόρτισης, μέσω οποιουδήποτε φορτιστή τεχνολογίας Qi. 

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης