Ασύρματη φόρτιση και για το G3 της LG

Ασύρματη φόρτιση και για το G3 της LG

Θα είναι το πρώτο smartphone μεγάλου κατασκευαστή με πάνελ ανάλυσης Quad-HD (1440x2560p) και πυκνότητα 534 ppi, καθώς οι λειτουργίες του εικάζεται ότι θα υποστηρίζονται από τον ολοκαίνουργιο Snapdragon 805

Ασύρματη φόρτιση και για το G3 της LG
Λίγες ημέρες πριν από την επίσημη παρουσίασή του, η LG αποκάλυψε μια πρόσθετη λειτουργία του νέου της κορυφαίου smartphone από τη σειρά G, αυτή της ασύρματης φόρτισης με τη χρήση της θήκης QuickCircle.

Η νέα θήκη θα δίνει τη δυνατότητα στους χρήστες να αξιοποιήσουν τις ποικίλες δυνατότητες του G3, χωρίς να χρειάζεται να ανοίξουν το κάλυμμα. Ετσι, θα μπορούν να ελέγχουν την ώρα, τις κλήσεις τους, να στέλνουν μηνύματα, να τραβούν φωτογραφίες, ή να ακούνε μουσική.

Επίσης, είναι σχεδιασμένη ώστε να προστατεύει όλες τις πλευρές του G3 και να παρέχει αίσθηση σταθερότητας “διατηρώντας αναλλοίωτη την κομψότητα των σχεδιαστικών γραμμών της συσκευής”, όπως τουλάχιστον υποστηρίζει η εταιρεία.

Με τη θήκη QuickCircle θα είναι δυνατή η ασύρματη φόρτιση της συσκευής μέσω του προτύπου Qi interface.

Σύμφωνα με τα όσα έχουν διαρρεύσει, το G3 θα είναι το πρώτο smartphone μεγάλου κατασκευαστή με πάνελ ανάλυσης Quad-HD (1440x2560p) και πυκνότητα 534 ppi. Η οθόνη του έχει μεγαλώσει στις 5,5 ίντσες, καθώς οι λειτουργίες του εικάζεται ότι θα υποστηρίζονται από τον ολοκαίνουργιο τετραπύρηνο Snapdragon 805 και 3 GB RAM.
Κλείσιμο

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης