Τί να πεις και τί να γράψεις γι’ αυτό το Super Bowl; Ένα έπος, ένας μύθος γι’ αυτή την ομάδα του Μπιλ Μπέλιτσικ και του Τομ Μπρέιντι, των GOATs όλων των εποχών, χωρίς καμία αμφιβολία πλέον!
Στα 39 του χρόνια, ο Μπρέιντι έφτασε τα 5 Super Bowls, τα περισσότερα από όλους τους QBs στην ιστορία, με μία ανατροπή, που παρόμοιά της πολύ δύσκολα θα ξαναδούμε σε αυτό το άθλημα!
Από το 3-28 (!), οι Patriots επέστρεψαν για το 28-28 της κανονικής περιόδου και το 34-28 της παράτασης, για να σηκώσουν το Vince Lombardi στον ουρανό του Χιούστον!
Η πρώτη περίοδος πέρασε χωρίς κάποιο σκοράρισμα για τις δύο ομάδες, όμως στο δεύτερο δεκαπεντάλεπτο, ο Ράιαν πήρε μπρος και ισοπέδωσε την άμυνα των Πάτριοτς.
Με rush του Φρίμαν και πάσα του Ράιαν στον Χούπερ, οι Φάλκονς έκαναν το 14-0, παραδίδοντας παράλληλα και μαθήματα άμυνας! Ο Τομ Μπρέιντι είχε φρικτά προβλήματα στην επίθεσή του, καθώς βρέθηκε σε τραγική ημέρα η προστασία του, ενώ οι receivers του δεν μπορούσαν να πιάσουν τις πάσες του και ο Μπλάουντ δεν είχε χώρο για να τρέξει!
