Σκηνές… απείρου κάλλους εκτυλίχθηκαν στο φινάλε του αγώνα της Ολίμπια με την Μπουντιβέλνικ στη Λιουμπλιάνα για το Eurocup.
Οι γηπεδούχοι ήταν έξαλλοι για τα σφυρίγματα των διαιτητών και θεωρώντας τους υπεύθυνους για την ήττα (83-87) τους επιτέθηκαν.
Ο τζένεραλ μάνατζερ της σλοβενικής ομάδας και οπαδοί χτύπησαν το διαιτητικό τρίο (Λόπες, Πατέρνικο και Περέα) που αποχώρησε συνοδεία αστυνομίας και τρέχοντας προς τα αποδυτήρια.
Πώς η ανακύκλωση αποτσίγαρων μπορεί να μειώσει τη ρύπανση και πώς η METRO, μέσα από τη συμμετοχή της στο πρόγραμμα #gopafree, συμβάλλει έμπρακτα σε αυτή την προσπάθεια
Η σεζόν αλλάζει, αλλάζουμε και εμείς! Επισκεπτόμαστε το The Mall Athens για τα απαραίτητα κομμάτια που θα μας χαρίσουν ένα statement look που αποπνέει άνεση, κομψότητα και ελευθερία.