Τη δυσαρέσκειά του για την απόφαση της FIFA να δώσει παράταση στην ψηφοφορία για τη «Χρυσή Μπάλα» εξέφρασε ο Φρανκ Ριμπερί, ο οποίος τόνισε πως δεν τον ενδιαφέρει αν παραστεί στην εκδήλωση ο Ρονάλντο!
Ενοχλημένος από την επιλογή της FIFA να δώσει παράσταση στην προθεσμία για την επιλογή του καλύτερου παίκτη του 2013 παρουσιάστηκε ο Φρανκ Ριμπερί.
Ο Γάλλος μεσοεπιθετικός της Μπάγερν Μονάχου θεωρεί πως αρκετοί από τους ψηφοφόρους «επηρεάστηκαν» από την παρουσία που είχε ο Κριστιάνο Ρονάλντο κατά τη διάρκεια των μπαράζ του Μουντιάλ και έτσι εκείνος έχει ένα μειονέκτημα έναντι του Πορτογάλου άσου της Ρεάλ Μαδρίτης.
Παράλληλα, ο 30χρονος παίκτης υποστήριξε πως δεν τον απασχολεί αν θα παραστεί ο Ρονάλντο στην συγκεκριμένη εκδήλωση και τόνισε ότι δεν έχει επικοινωνήσει μαζί του.
Αποσπάσματα των όσων δήλωσε ο Φρανκ Ριμπερί στην εφημερίδα «Bild»
Κλείσιμο
Για την παράσταση που δόθηκε στην ψηφοφορία για το βραβείο της «Χρυσής Μπάλας»:
«Νομίζω ότι είναι πρώτη φορά στην ιστορία που θεσμού που δίνεται παράταση στην προθεσμία. Για μένα αυτό είναι ντροπή και είναι ένα μειονέκτημα. Δεν φοβάμαι τις ψηφοφορίες, παραμένω ήρεμος»