Χαλκ Χόγκαν: «Παράλυτος από τη μέση και κάτω» έπειτα από επέμβαση στην πλάτη

Χαλκ Χόγκαν: «Παράλυτος από τη μέση και κάτω» έπειτα από επέμβαση στην πλάτη

Σύμφωνα με τον χρυσό Ολυμπιονίκη Κερτ Ανγκλ, κόπηκαν νεύρα στα κάτω άκρα του 69χρονου Χόγκαν και δεν μπορεί να περπατήσει

hulk-hogan34
Αγωνία για την κατάταση της υγείας του Χαλκ Χόγκαν.

Ο θρυλικός παλαιστής που έγινε γνωστός και μέσα από τις ταινίες που έκανε στο Χόλιγουντ είναι πλέον 69 ετών και πριν από λίγες ημέρες υποβλήθηκε σε επέμβαση στην πλάτη.

Ο χρυσός Ολυμπιονίκης της πάλης (1996) Κερτ Ανγκλ που είναι καλός φίλος του Χόγκαν μιλώντας στο "The Kurt Angle Show" αποκάλυψε ότι ο 69χρονος έχει μεγάλο πρόβλημα με την κινησή του και μπορεί να περπατήσει μόνο με την βοήθεια μπαστουνιού.

Kurt Angle Details His WWE Raw XXX Experience


«Του κόπηκαν τα νεύρα από το κάτω μέρος του σώματός του. Δεν μπορεί να νιώσει καλά τα πόδια του. Έτσι, πρέπει να χρησιμοποιεί το μπαστούνι του για να περπατάει. Νόμιζα ότι χρησιμοποιεί το μπαστούνι επειδή πονάει στην πλάτη του. Δεν έχει καθόλου πόνο, δεν έχει τίποτα απολύτως. Δεν μπορεί να αισθανθεί τίποτα» είπε μεταξύ άλλων ο Ανγκλ.


Κλείσιμο
Kurt Angle vs. Hulk Hogan: King of The Ring, June 23, 2002


Ο Χόγκαν έχει χρειαστεί να υποβληθεί όλα αυτά τα χρόνια σε 25 χειρουργεία για να αποκαταστήσει τις βλάβες που προκλήθηκαν στην πολύχρονη καριέρα του. Ο Χόγκαν έχει ύψος 2,01 μ. και έχει χάσει 8 εκατοστά λόγω των επεμβάσεών.


Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Hulk Hogan (@hulkhogan)


Όπως αναφέρουν πηγές τα γόνατά του είναι ψεύτικα και η πλάτη του είναι γεμάτη με μεταλλικές πλάκες.

Πάντως στην τελευταία του ανάρτηση στο Instagram, ο Χόγκαν – που είναι γιος ενός επικεφαλής εργοταξίου ιταλικής καταγωγής και μιας δασκάλας χορού- εμφανίζεται όρθιος, τραγουδώντας καραόκε, με το πρόσωπό του γραμμωμένο, αλλά δεν αποδεικνύεται το πρόβλημα που αναφέρει ο Άνγκλ.



Παράλληλα ο εκπρόσωπος του Χόγκαν απέρριψε τον ισχυρισμό του Ανγκλ, επιμένοντας ότι ο Χόγκαν «είναι καλά και δεν έχει παραλύσει» μετά από χειρουργική επέμβαση στην πλάτη. Τόνισε δε πως μπορεί να σταθεί χωρίς μπαστούνι. 

Ο Χαλκ Χόγκαν γεννήθηκε στις 11 Αυγούστου 1953 στις ΗΠΑ ως Τέρι Τζιν Μπολέα και έχει γράψει θρυλική ιστορία στο χώρο της πάλης.


Ειδήσεις σήμερα:

Παπακαλιάτης για Maestro: «Το καλό κερδίζει, μπορεί να αργεί αλλά κερδίζει»

Οι ΗΠΑ θα άρουν την εθνική κατάσταση έκτακτης υγειονομικής ανάγκης την 11η Μαΐου 


Πτώση Phantom F-4: Νεκρός και ο σμηναγός Ευστάθιος Τσιτλακίδης
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης