O θρύλος της πάλης Χαλκ Χόγκαν θέλει να γίνει αντιπρόεδρος του Ντόναλντ Τραμπ

O θρύλος της πάλης Χαλκ Χόγκαν θέλει να γίνει αντιπρόεδρος του Ντόναλντ Τραμπ

«Δεν θέλω να συνεργαστώ με κανέναν άλλο πολιτικό παρά μόνο με τον Ντόναλντ Τραμπ. Θέλω να γίνω αντιπρόεδρός του», δήλωσε στην αμερικανική ιστοσελίδα TMZ

O θρύλος της πάλης Χαλκ Χόγκαν θέλει να γίνει αντιπρόεδρος του Ντόναλντ Τραμπ
Ο θρύλος της πάλης, Χαλκ Χόγκαν (το πραγματικό του όνομα είναι Τέρι Τζιν Μπολέα) εξέφρασε για πρώτη φορά τις πολιτικές του φιλοδοξίες  σε συνέντευξή του στην ιστοσελίδα TMZ, όπου αποκάλυψε ότι θέλει να γίνει αντιπρόεδρος του... Ντόναλντ Τραμπ. 

Στάζοντας μέλι για το φαβορί του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος, ο μυώδης Χόγκαν με το παχύ μουστάκι, ανακοίνωσε ότι θέλει να ασχοληθεί με τα κοινά κι ότι ο μόνος πολιτικός που τον συγκινεί είναι ο Αμερικανός δισεκατομμυριούχος, ο οποίος έρχεται μέχρι τώρα πρώτος στις δημοσκοπήσεις για το προεδρικό χρίσμα (στους κόλπους των Ρεπουμπλικάνων).  

«Δεν θέλω να συνεργαστώ με κανέναν άλλο πολιτικό παρά μόνο με τον Ντόναλντ Τραμπ. Θέλω να γίνω αντιπρόεδρός του», δήλωσε στην αμερικανική ιστοσελίδα TMZ. 

Η γερμανική εφημερίδα Bild έχει αναρτήσει στην ιστοσελίδα της μία παλαιότερη φωτογραφία του Χόγκαν έχοντας στο πλευρό του τον Ντόναλντ Τραμπ , μετά το τέλος ενός αγώνα στα ρινγκ. Εννοείται  πως τις δηλώσεις του Χόγκαν δεν τις παίρνει στα σοβαρά ο Ρεπουμπλικάνος δισεκατομμυριούχος αφού,  ξέρει καλά πως δεν μπορεί να έχει για δεξί του χέρι έναν γηραιό παλαιστή, όπως σχολιάζει η γερμανική εφημερίδα επισημαίνοντας ότι τον Χόγκαν τον βαραίνουν σκάνδαλα σεξουαλικού αλλά και ρατσιστικού περιεχομένου.

Κλείσιμο


Ο θρυλικός παλαιστής βρέθηκε στη δίνη σκανδάλου όταν στα «χέρια» εταιρείας επαγγελματικής πάλης έπεσε μία κασέτα με ηχητικό απόσπασμα όπου ο Χαλκ έκανε ρατσιστικά σχόλια λέγοντας κατ' επανάληψη τη λέξη «nigger»  (αράπης), γεγονός που προκάλεσε έντονες αντιδράσεις χρηστών στα social media. 

Εκτός από το ρατσιστικό σκάνδαλο ο Χόγκαν κατέθεσε τον περασμένο Ιούνιο μήνυση εναντίον ιστοσελίδας γιατί είχε δημοσιοποιήσει αποσπάσματα ενός βίντεο, στο οποίο ο ενάγων έκανε σεξ με την - τότε ακόμα - γυναίκα ενός στενού του φίλου. Ο  παλαιστής ζητούσε  129 εκατομμύρια δολάρια ως αποζημίωση. Μπορεί ο Χαλκ Χόλκαν να μην είναι ο κατάλληλος για την θέση του αντιπροέδρου του Τραμπ, όμως έχει πολλά κοινά με τον Αμερικανό δισεκατομμυριούχο. 

Χόγκαν και Τραμπ ξέρουν να προκαλούν με την συμπεριφορά τους , είναι γνωστοί στις ΗΠΑ για το κραυγαλέο και επιδεικτικό στιλ τους αλλά και μπορούν αβίαστα να προσελκύουν την προσοχή των ΜΜΕ.   
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης