Αντιπρόεδρος τουρκικής κυβέρνησης: «Να συνέλθουν οι Ελληνοκύπριοι»

Αντιπρόεδρος τουρκικής κυβέρνησης: «Να συνέλθουν οι Ελληνοκύπριοι»

Τι είπε αναφερόμενος στον όρο της Κυπριακής Δημοκρατίας σχετικά με την αποδοχή βοήθειας από την Τουρκία για την κατάσβεση της πυρκαγιάς στο Τρόοδος

Αντιπρόεδρος τουρκικής κυβέρνησης: «Να συνέλθουν οι Ελληνοκύπριοι»
Ο αντιπρόεδρος της τουρκικής κυβέρνησης Τουγρούλ Τουρκές κάλεσε τους Ελληνοκύπριους «να συνέλθουν», κατά την έκφρασή του, αναφερόμενος στον όρο της Κυπριακής Δημοκρατίας σχετικά με την αποδοχή βοήθειας από την Τουρκία για την κατάσβεση της πυρκαγιάς στο Τρόοδος.

«Η ελληνοκυπριακή πλευρά, όπως πάντα, έδειξε την απερισκεψία της. Θα πάρουν βοήθεια από εμάς αλλά ακόμη από άποψης δικής τους διπλωματίας και μπερδεμένης πολιτικής τους κάνουν αχρείαστες συζητήσεις για το αν θα λαμβάνεται το ίδιο νερό της Μεσογείου από το βορρά ή το νότο. Ελπίζω να συνέλθουν και να έχουν τον έλεγχο αυτής της κατάστασης το συντομότερο», ανέφερε.

Θα πρέπει να υπενθυμίσουμε ότι ο Κύπριος Πρόεδρος Νίκος Αναστασιάδης, τον μόνο όρο που έθεσε στη Τουρκία είναι όπως τα μέσα που θα παραχωρήσει να ενταχθούν στον επιχειρησιακό σχεδιασμό της Κυπριακής Δημοκρατίας, όπως και οι δυνάμεις της Ελλάδας, του Ισραήλ, της Γαλλίας και της Ιταλίας.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης