Ζωή Κωνσταντοπούλου: Ο Τσίπρας κάνει «εκλογές Σόιμπλε»

Ζωή Κωνσταντοπούλου: Ο Τσίπρας κάνει «εκλογές Σόιμπλε»

Ο Τσίπρας εκκαθάρισε εκείνους που υπηρέτησαν το «όχι», είπε η πρόεδρος της Βουλής και τόνισε: «Η κυβέρνηση παραιτήθηκε στα κρυφά, με έναν τρόπο που θα εκμηδένιζε τις δυνατότητες να εξαλειφθούμε από το πολιτικό σκηνικό»

Ζωή Κωνσταντοπούλου: Ο Τσίπρας κάνει «εκλογές Σόιμπλε»
«Εκλογές Σόιμπλε» χαρακτήρισε τις επερχόμενες εκλογές της 20ής Σεπτεμβρίου η πρόεδρος της Βουλής Ζωή Κωνσταντοπούλου, εξαπολύοντας ευθεία επίθεση προς τον τέως πρωθυπουργό και πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα.

Ο λαός εκφράστηκε με τρόπο απερίφραστο στο δημοψήφισμα, ωστόσο η κυβέρνηση με τις εν λόγω εκλογές επιχειρεί να εκκαθαρίσει εκείνους που υπηρέτησαν το «όχι», τόνισε η κυρία Κωνσταντοπούλου, προσθέτωντας πως ήταν εγκληματική η επιλογή του κ. Τσίπρα να απελπίσει το λαό, καθώς «έδωσε το δικαίωμα σε αυτούς που μας κατέστρεψαν να εμφανίζονται δικαιωμένοι, λέγοντας: "Αφού κι εσείς τα ίδια κάνετε"» είπε μιλώντας στην τηλεόραση του Σκάι, η κυρία Κωνσταντοπούλου.

Σύμφωνα με την ίδια, έχει καταλυθεί στη χώρα μας η Δημοκρατία, εξαιτίας των εκβιασμών που μας επιβάλλουν ευρωπαϊκά όργανα και μη, όπως το Eurogroup, ενώ υπογράμμισε πως όλοι όσοι συμπράττουν σε ένα καθεστώς αποικίας χρέους και εξαναγκασμού του κοινοβουλίου να νομοθετεί εν μία νυκτί, πράττει έγκλημα κατά του πολιτεύματος.

Δεν δίστασε να υπενθυμίσει πως «η κυβέρνηση παραιτήθηκε στα κρυφά, με έναν τρόπο που θα εκμηδένιζε τις δυνατότητες να εξαλειφθούμε από το πολιτικό σκηνικό».

Η ίδια περίμενε από τον ΣΥΡΙΖΑ να πρωτοτυπήσει και να κάνει αυτά που προεκλογικά είχε πει, σημειώνοντας πως η συμπαράταξή της με τη Λαϊκή Ενότητα έγινε καθώς «η ΛΑΕ αντιπροσωπεύει τη συνέπεια λόγων και έργων εναντίων των μνημονίων και εξυπηρετεί το σχέδιο να μην απελπιστεί ο λαός, μετά από αυτή την ανύποτη προδοσία που υπέστη».
Κλείσιμο

Επιπλέον, λέγοντας πως το μνημόνιο τελειώνει το 2060, υπογράμμισε πως τόσα χρόνια δεν μπορούν να συνοψίζονται σε μία νύχτα, αναφερόμενη στη 17ωρη διαπραγμάτευση του Αλέξη Τσίπρα με τους δανειστές. Αναφερόμενοι στον κ. Τσίπρα και όλοις όσοι υπέγραψαν εκείνο το βράδυ τη συμφωνία, η κυρία Κωνσταντοπούλου είπε: «Είναι οι ίδιοι που είχαν ρητή εντολή από το λαό να μην υπογράψουν αυτά τα αίσχη».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης