Με κομμένη την ανάσα παρακολουθεί η κυβέρνηση τη διαπραγμάτευση στις Βρυξέλλες

Με κομμένη την ανάσα παρακολουθεί η κυβέρνηση τη διαπραγμάτευση στις Βρυξέλλες

Χρονικό όριο μέχρι τα μεσάνυχτα για να βρεθεί συμβιβασμός θέτει, κατά πληροφορίες, η Κομισιόν - «Πάγωσαν» στο Μαξίμου από την αντίδραση των Βρυξελλών στις ελληνικές προτάσεις

Με κομμένη την ανάσα παρακολουθεί η κυβέρνηση τη διαπραγμάτευση στις Βρυξέλλες
Χρονικό όριο μέχρι τα μεσάνυχτα, ώστε να βρεθει ένας συμβιβασμός ανάμεσα σε Ελλάδα και δανειστές, θέτει η Κομισιόν, σύμφωνα με πληροφορίες από τις Βρυξέλλες, όπου εξελίσσονται οι δραματικές διαπραγματεύσεις ανάμεσα στους απεσταλμένους του πρωθυπουργού, Γιάννη Δραγασάκη, Νίκο Παππά, Ευκλείδη Τσακαλώτο και Γιώργο Χουλιαράκη από τη μία και τους εκπροσώπους των θεσμών από την άλλη.

Οι πληροφορίες που φέρουν τις νέες ελληνικές προτάσεις να μην πείθουν τους εταίρους έχουν «παγώσει» το Μέγαρο Μαξίμου, στο οποίο αναμένονται αργότερα το απόγευμα τόσο ο πρωθυπουργός οσο και στενοί του συνεργάτες, προκειμένου να έχουν απο κοντά εικόνα και δυνατότητες χειρισμών και παρεμβάσεων.

Στο υπουργικό συμβούλιο επικρατεί αναβρασμός, εξαιτίας της στάσης κυριως του ΔΝΤ. Κορυφαίοι κυβερνητικοί παραγοντες ξεκαθαρίζουν οτι χωρις βιώσιμη λύση για το χρεος, τη χρηματοδότηση και την ανάπτυξη δεν μπορει να υπογραφούν επώδυνα μέτρα.

Κλείσιμο
Παντως, οι απεσταλμένοι του Αλέξη Τσιπρα, αλλα και αλλες κυβερνητικές πηγές, εξακολουθούν να εκφράζουν συγκρατημένη αισιοδοξία για την πορεία των συζητήσεων και συστήνουν ψυχραιμία, καθώς μέχρι το βράδυ εχει ακομα πολυ δρόμο για να υπάρξουν συγκλίσεις.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης