Ντομπρόφσκις: Σε επαφή Γιούνκερ - Τσίπρας για «αμοιβαία αποδεκτή λύση»

Ντομπρόφσκις: Σε επαφή Γιούνκερ - Τσίπρας για «αμοιβαία αποδεκτή λύση»

Yπενθυμίζει στη δήλωσή του πως η Κομισιόν είναι έτοιμη να δεχθεί αλλαγές στο πρόγραμμα των μεταρρυθμίσεων, εφόσον έχουν ισοδύναμο δημοσιονομικό αποτέλεσμα

Ντομπρόφσκις: Σε επαφή Γιούνκερ - Τσίπρας για «αμοιβαία αποδεκτή λύση»
Η Κομισιόν είναι είναι έτοιμη να δεχθεί αλλαγές στο πρόγραμμα των μεταρρυθμίσεων εφόσον έχουν ισοδύναμο δημοσιονομικό αποτέλεσμα, υπενθυμίζει ο αντιπρόεδρος της Επιτροπής

Σε επαφή παραμένει ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής με τον Έλληνα πρωθυπουργό για την εξεύρεση μιας "αμοιβαία αποδεκτής λύσης εντός των προθεσμιών", δηλώνει στη γερμανική εφημερίδα Die Welt ο αντιπρόεδρος της Επιτροπής Βάλντις Ντομπρόφσκις, προσθέτοντας ότι ο χρόνος εξαντλείται.

Ο Ντομπρόφσκις υπενθυμίζει στη δήλωσή του πως η Κομισιόν είναι έτοιμη να δεχθεί αλλαγές στο πρόγραμμα των μεταρρυθμίσεων, εφόσον έχουν ισοδύναμο δημοσιονομικό αποτέλεσμα.

Κλείσιμο
Την ίδια ώρα η Frankfurter Allgemeine Zeitung, αναφέρει ότι τις τελευταίες ημέρες έχουν εμφανιστεί εντάσεις ανάμεσα στο Διεθνές Νομισματικό Ταμείο και την Επιτροπή.

Όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα, το Ταμείο φέρεται ότι "τορπίλισε" μια συμβιβαστική συμφωνία που υποβλήθηκε από τον Γιούνκερ και προέβλεπε μια αναβολή των περικοπών στις συντάξεις με αντάλλαγμα ισοδύναμες προσπάθειες επί του στρατιωτικού προϋπολογισμού.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης