Θεοχάρης: Παραιτήθηκα γιατί με απειλούσαν ότι θα μου σπάσουν τα πόδια

Θεοχάρης: Παραιτήθηκα γιατί με απειλούσαν ότι θα μου σπάσουν τα πόδια

«Το γραφείο μου δεχόταν τηλεφωνήματα στα οποία άγνωστοι απειλούσαν: Πείτε του ότι κοστίζει μόνο 5.000 ευρώ για να του σπάσουμε τα πόδια» δηλώνει ο νυν βουλευτής του Ποταμιού

Θεοχάρης: Παραιτήθηκα γιατί με απειλούσαν ότι θα μου σπάσουν τα πόδια
Απειλές κατά της σωματικής του ακεραιότητας δηλώνει ότι δεχόταν την εποχή που ήταν Γενικός Γραμματέας Εσόδων ο νυν βουλευτής του Ποταμιού Χάρης Θεοχάρης.

Όπως δηλώνει στη βρετανική εφημερίδα Telegraph λίγους μόνο μήνες μετά την ανάληψη των καθηκόντων του ξεκίνησαν να δέχεται απειλές ότι θα του σπάσουν τα πόδια και τότε, όπως λέει, κατάλαβε ότι άρχισε να κάνει εχθρούς.

«Το γραφείο μου δεχόταν τηλεφωνήματα στα οποία άγνωστοι απειλούσαν: Πείτε του ότι κοστίζει μόνο 5.000 ευρώ για να του σπάσουμε τα πόδια» δήλωσε στη βρετανική εφημερίδα ο κ. Θεοχάρης.

Κλείσιμο
«Έλαβα επίσης και γράμματα με απειλητικό περιεχόμενο. Έπρεπε να αποκτήσω αστυνομική συνοδεία την οποία ακόμα διατηρώ» προσθέτει.

Αναφερόμενος στα όσα έζησε στη θητεία του ως ΓΓ Εσόδωνκ υποστηρίζει ότι «ήθελαν να είμαι υπάκουος. Αντιστάθηκα μέχρι ενός σημείου αλλά τότε έπρεπε να φύγω. Πιστεύω ότι ο Τσίπρας είναι ειλικρινής και αποφασισμένος αλλά υποτιμά το ρίσκο του τι διακυβεύεται. Υποτιμά την πολυπλοκότητα των επόμενων βημάτων. Είναι ναρκοπέδιο».

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης